Tο Golden-i κλείνει φέτος, στο τέλος Σεπτεμβρίου, δύο χρόνια πετυχημένης λειτουργίας και το γιορτάζει καθημερινά.


Golden-i-logoΜέσα σ’ αυτά τα δύο χρόνια, 400.000 πελάτες πέρασαν τις πόρτες του Golden-i και εξυπηρετήθηκαν από το έμπειρο προσωπικό του. Εκτός όμως από το γεγονός, ότι μεγάλωσε ηλικιακά, απέκτησε αφοσιωμένους πελάτες αλλά και διάδοχο και στη Θεσσαλονίκη (Εμπορικό Κέντρο Mediterranean Cosmos).


Στα καταστήματα Golden-i, τα Apple Premium Reseller stores, βρίσκει κανείς όλα τα πρωτοποριακά προϊόντα Apple, αλλά και προϊόντα τεχνολογίας τρίτων κατασκευαστών και μυείται στην ψηφιακή τεχνολογία, από κινητά τηλέφωνα, laptops, μέχρι και πάσης φύσεως ψηφιακά gadgets. Με ειδικευμένο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό προσφέρει service στη Βόρεια Ελλάδα, με την επίσημη εξουσιοδότηση παροχής τεχνικής υποστήριξης της Apple.


Οι επισκέπτες του Golden-i, μπορούν να δουν, να θαυμάσουν αλλά και να αποκτήσουν προϊόντα που συνδυάζουν τεχνολογία αιχμής και εκπληκτικό design, να απολαμβάνουν άψογη εξυπηρέτηση από εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο από την Apple, προσωπικό, ενώ επωφελούνται και από μεγάλες προσφορές και ευκολίες πληρωμής (με άτοκες δόσεις).


Επιπλέον επισκεπτόμενοι ένα από τα καταστήματα Golden-i, οι πελάτες επωφελούνται και απολαμβάνουν τα μοναδικά προνόμια των μελών του Gold Club, με έκπτωση 5% για όλες τις αγορές σε όλα τα αξεσουάρ τρίτων κατασκευαστών από τα δύο καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ βρίσκονται πάντα σε προτεραιότητα όσον αφορά στην αγορά των νέων προϊόντων που είναι σε αναμονή.


Στις καινοτομίες όμως των καταστημάτων Golden-i ανήκει και η υποστήριξη του Passbook, της πρωτοπόρας εφαρμογής διαχείρισης καρτών της Apple. Όσοι λοιπόν από τους πελάτες διαθέτουν το iOS 6 στο iPhone κινητό τους, ή στο iPod touch και έχουν λάβει την κάρτα του Gold Club στο Passbook μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά για τις ισχύουσες προσφορές από το πίσω μέρος της κάρτας στο Passbook. Εκτός λοιπόν, από κάρτες επιβίβασης, εισιτήρια θεάτρων, κινηματογράφων κλπ. και οι κάρτες των Golden-i, συγκεντρώνονται με το Passbook σε μία συσκευή και από εκεί ο χρήστης μπορεί να τα διαχειριστεί όπως επιθυμεί.


Τώρα το Golden-i καινοτομεί και πάλι γιορτάζοντας τα δύο χρόνια πετυχημένης λειτουργίας κάνοντας καθημερινά από τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου μέχρι και το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012 μία μοναδική καθημερινή προσφορά! Τις καθημερινές επετειακές προσφορές που πραγματοποιούνται στα Golden-i θα τις βρείτε και On line, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.golden-i.gr/campaign/2_years_golden-i/. Η σελίδα αυτή θα ανανεώνεται καθημερινά με την προσφορά της ημέρας!


Επισκεφθείτε ένα κατάστημα Golden-i και ανακαλύψτε τα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και συμβουλευτείτε την ομάδα του Golden-i που απαρτίζεται από νέα κορίτσια και αγόρια, με όρεξη, αγάπη γι’ αυτό που κάνουν, ομαδικό πνεύμα, ανεξάντλητη διάθεση εξυπηρέτησης και υψηλό επίπεδο γνώσεων στα προϊόντα Apple και τα αξεσουάρ, που θα σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε.


Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα θα βρείτε και On line στη διεύθυνση www.golden-i.gr