Τo Κaossilator 2 είναι το νέο επαναστατικό phrase synthesizer αφής της KORG σε μέγεθος τσέπης που δίνει την ευχέρεια στον χρήστη να αποτυπώσει τις μουσικές του ιδέες κάθε στιγμή.


korgΟι δυνατότητες που προσφέρει είναι εντυπωσιακές για μια τόσο μικρή σε μέγεθος συσκευή καθώς περιλαμβάνει γεννήτρια ήχων με 150 ήχους οι οποίοι καλύπτουν όλο το φάσμα των σημερινών ειδών μουσικής ποιοτικά δείγματα κρουστών αποτελούμενα από 15 drum kits με 25 drum patterns, αυξημένες δυνατότητες Dual Loop Recording, gate arpeggiator με 50 διαφορετικά μοτίβα ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο για real time ηχογράφηση όπως ακριβώς με ένα loοper effect καθώς και δυνατότητα αποθήκευσης σε micro SD κάρτα.


To Mini Kaosspad 2 συμπληρώνει την κατηγορία των real time effects της KORG προσφέροντας εύκολη διαχείριση πολλών εφφέ και παραμέτρων ταυτόχρονα μέσω του control panel που διαθέτει. Η μεγάλη του διαφορά σε σχέση με τα υπόλοιπα Κaoss pad είναι η δυνατότητα αναπαραγωγής wav και mp3 αρχείων με pitch change και loop point, μέσω κάρτας micro sd. Στο mini kaoss pad 2 θα βρούμε 100 διαφορετικά εφφέ με 3 μνήμες αποθήκευσης, mic input όπου το μικρόφωνο μπορεί να ενεργοποιηθεί κατά την διάρκεια ενός performance σαν ‘shout mic’ audio εισόδους, 6 audio preset loop. To mini kaoss pad 2 μπορεί να λειτουργήσει και με μπαταρίες με διάρκεια περίπου στις 5 ώρες.