Η ολοκληρωμένη λύση ψηφιακής σήμανσης WS700 είναι εξοπλισμένη με την κορυφαία τεχνολογία της LG, ενώ προσφέρει εξοικονόμηση ενέργειας.


WS70 AΗ LG Electronics (LG) ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας κορυφαίας λύσης Digital Signage 72 ιντσών WS70. Η νέα επαγγελματική οθόνη ψηφιακής σήμανσης ξεχωρίζει για την εντυπωσιακή της σχεδίαση, για την μοναδική ποιότητα εικόνας καθώς και για τα εντυπωσιακή επίπεδα εξοικονόμησης ενέργειας. Η WS70 διαθέτει ολοκληρωμένη ενσωματωμένη λύση αναπαραγωγής περιεχομένου (Media Player Integrated Solution) καθιστώντας μη αναγκαία την χρήση εξωτερικού media player.


Η LG 72WS70 αποτελεί την ιδανική λύση για εμπορικές χρήσεις ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους. Η φωτεινότητα της 72WS70 είναι της τάξεως των 700nits, ενώ χάρη στον Auto Brightness Sensor η φωτεινότητα της οθόνης αλλάζει ανάλογα με την φωτεινότητα του περιβάλλοντος χώρου, βελτιστοποιώντας έτσι τόσο την ποιότητα της εικόνας όσο και την κατανάλωση ενέργειας.


Οι προηγμένες λειτουργίες της LG 72WS70 καθώς και η ενσωμάτωση του οπίσθιου φωτισμού LED με Smart Energy Saving χαρακτηριστικά, επιτρέπουν στην WS70 εξοικονομεί έως και 30% περισσότερη ενέργεια σε σύγκριση με άλλες LED οθόνες. Η LG 72WS70 είναι πλήρως συμβατή με τους πλέον αυστηρούς περιβαλλοντικούς κανονισμούς, έχει λάβει πιστοποίηση Energy Star. Επίσης, έχει αποκλειστεί η χρήση επιβλαβών υλικών και έχουν μειωθεί οι εκπομπές CO2.


Ενώ μία συμβατική οθόνη ψηφιακής σήμανσης απαιτεί έναν επιπλέον media player για την αναπαραγωγή του περιεχομένου, η LG 72WS70 αποτελεί ολοκληρωμένη λύση διαθέτοντας ενσωματωμένο player και λογισμικό. Χάρη στο φιλικό στη χρήση web interface της πλατφόρμας διαχείρισης περιεχομένου SuperSign Elite-W Lite και στην ποικιλία των έτοιμων υποδειγμάτων (templates) η διαδικασία ρύθμισης και αναπαραγωγής περιεχομένου απλουστεύεται σε μεγάλο βαθμό.


Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της ολοκληρωμένης λύσης digital signage LG WS70 δικαίως κρίνονται κορυφαία, ενώ τα κυριότερα είναι:
– Ανάλυση εικόνας 1.920 x 1.080 Full HD,
– Δυναμικός λόγος αντίθεσης 500.000:1,
– Χρόνος απόκρισης 12ms (GtoG),
– Συνδεσιμότητα μέσω των θυρών DVI, HDMI, DP με HDCP, αλλά και των συμβατικών Component και Composite.