Γνωρίστε τη νέα γενιά οικονομικής εκτύπωσης HP Deskjet Ink Advantage στο The Mall Athens και στο Golden Hall.


hp07Η HP προσκαλεί το κοινό να γνωρίσει το νέο σύστημα εκτύπωσης HP Deskjet Ink Advantage, στο The Mall Athens και στο Golden Hall. Με τη νέα σειρά Ink Advantage, η HP κάνει την ποιοτική εκτύπωση πολύ πιο προσιτή για οικιακή χρήση αλλά και για μικρές επιχειρήσεις. Το βασικό πλεονέκτημα της νέας σειράς είναι ότι προσφέρει έως και τις διπλάσιες σελίδες με το ίδιο κόστος, πάντα με την ποιότητα της HP.


Έως και τις 23 Σεπτεμβρίου στο The Mall Athens και από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 6 Οκτωβρίου στο Golden Hall, το κοινό έχει την ευκαιρία να επισκεφθεί το περίπτερο Ink Advantage της HP. Εκεί οι επισκέπτες μπορούν να καθίσουν αναπαυτικά και να ενημερωθούν για τη νέα γενιά οικονομικής εκτύπωσης από εξειδικευμένους συνεργάτες της ΗP, ενώ παράλληλα στο χώρο φιλοξενείται εργαστήρι ζωγραφικής για τους μικρούς φίλους.


To εργαστήρι ζωγραφικής λειτουργεί:
– Δευτέρα – Παρασκευή: 17:00 – 20:00
– Σάββατο: 12:00 -18:00


Η νέα σειρά HP Deskjet Ink Advantage
Οι χρήστες έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε έξι νέες συσκευές Ink Advantage, ανάλογα με τις ανάγκες τους.
– HP Deskjet Ink Advantage 2515 All-in-One: Ένας ιδιαίτερα οικονομικός εκτυπωτής με έξυπνη οθόνη γραφικών για εύκολη εκτύπωση, σάρωση και αντιγραφή. Κοστίζει μόλις 69 ευρώ.
– HP Deskjet Ink Advantage 3515 e-All-in-One: Μικρός, ασύρματος εκτυπωτής για οικιακή χρήση, για όσους θέλουν να κάνουν τα πάντα από μια οικονομική συσκευή.
– HP Deskjet Ink Advantage 3525 e-All-in-One και HP Deskjet Ink Advantage 5525 e-All-in-One: Οι νέοι εκτυπωτές με τη λειτουργία HP Wireless Direct Printing που προσφέρει ασύρματη εκτύπωση χωρίς δίκτυο ή router.
– HP Deskjet Ink Advantage 4615 All-in-One και HP Deskjet Ink Advantage 4625 e-All-in-One. Οι συσκευές που εκτυπώνουν, σαρώνουν, αντιγράφουν και στέλνουν φαξ εξοικονομώντας έως και 40% ενέργεια, χάρη στη λειτουργία προγραμματισμένης ενεργοποίησης/απενεργοποίησης (Scheduled On/Off).


Τα νέας γενιάς, αυθεντικά ΗΡ δοχεία μελάνης που χρησιμοποιούνται με τους εκτυπωτές Deskjet Ink Advantage εκτυπώνουν έως και 600 σελίδες με κόστος 8,50 ευρώ, παράγοντας έγγραφα που αντέχουν στο χρόνο και φωτογραφίες ποιότητας φωτογραφικού εργαστηρίου.


Οι νέοι εκτυπωτές Deskjet Ink Advantage διατίθενται στα καταστήματα με τιμές από 69 έως 139 ευρώ.