Ο σχεδιασμός και ανάπτυξη της εφαρμογής πραγματοποιήθηκε από την TopCreations, Mobile Media Partner του Ignite Athens.


ignite athensΗ εφαρμογή ενσωματώνει το σύνολο των χαρακτηριστικών τα οποία επιτρέπουν στο χρήστη να έχει στη διάθεσή του το σύνολο της πληροφορίας που αφορά στο Συνέδριο.


H βασική καινοτομία της εφαρμογής έγκειται στην ενσωματωμένη πλατφόρμα ψηφοφορίας η οποία υπάρχει σε αυτή και επιτρέπει στους χρήστες να βαθμολογήσουν τις ομιλίες και τους ομιλητές σε μια κλίμακα από το 1 έως το 5. Η διαδικασία αυτή πραγματοποιείται σε πραγματικό χρόνο ενώ οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν το Twitter για social διάλογο.


Features της εφαρμογής
– Παρουσίαση των συμμετεχόντων στο Συνέδριο ειτε ως Speakers είτε ως Pitchers .
– Schedule, με το οποίο οι χρήστες της εφαρμογής ενημερώνονται για τo πρόγραμμα του Συνεδρίου.
– Διαρκής ενημέρωση από το επίσημο επίσημο web site του Ignite Athens.
– YouTube videos.
– Google Map Location.
– Εμφάνιση σε πραγματικό χρόνο της ροής στο Twitter, με δυνατότητες Tweet, Retweet & Follow.
– Εμφάνιση σε πραγματικό χρόνο της ροής στο Facebook με δυνατότητες Share & Like


Την εφαρμογή μπορείτε να την βρείτε στην ακόλουθη διεύθυνση στο iTunes: http://t.co/emZpayFZ και να την κατεβάσετε δωρεάν από το App Store


Το Ignite Athens, η πρώτη από τις εκδηλώσεις Ignite της χώρας μας πραγματοποιείται την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση. Το Ignite έχει ήδη πραγματοποιηθεί σε 120 πόλεις σε όλο τον κόσμο και υποστηρίζεται από εταιρείες, πρωτοπόρες στο παγκόσμιο χώρο, όπως: Intel, O’Reilly, Microsoft, Google, Facebook, Oracle, PayPal. Πρόκειται για μία συνάντηση εμπνευστών καινοτόμων ιδεών με επενδυτές και φορείς της αγοράς. Αφορά σε ιδέες, οι οποίες μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο, να επηρεάσουν τις ζωές των ανθρώπων, να διαμορφώσουν το μέλλον και να προσδιορίσουν μια ολόκληρη γενιά, τη “γενιά της καινοτομίας”.