Η SingularLogic ανακοινώνει την πιστοποίησή της από την SAP A.G. για παροχή υπηρεσιών Active Quality Management για Ελλάδα-Κύπρο.


singular-logicΣτα πλαίσια της διεθνούς πιστοποίησης συνεργατών για την ολική ποιότητα, η SAP έχει θέσει υψηλά πρότυπα για την υλοποίηση έργων και την παροχή υπηρεσιών της πλατφόρμας SAP ERP και της πλατφόρμας SAP Business Objects, από τους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες της.


Η επιτυχημένη διαδικασία πιστοποίησης – που διήρκησε 8 μήνες – επιβεβαίωσε την αρτιότητα της υφιστάμενης οργάνωσης, υποδομής και τεχνογνωσίας του τμήματος SAP της SingularLogic, ενώ ανέδειξε το υψηλό επίπεδο του τμήματος στην υλοποίηση έργων και στην παροχή υπηρεσιών υποστήριξης με την “ποιότητα SAP” και στόχο τη βέλτιστη ικανοποίηση των πελατών.


H SingularLogic πέτυχε πρώτη σε Ελλάδα και Κύπρο και από τις πρώτες εταιρίες στα Βαλκάνια, να κερδίσει τη σημαντική πιστοποίηση ‘SAP Active Quality Management Partner’, γεγονός που την κατατάσσει στην ευρωπαϊκή ελίτ των συνεργατών SAP που υλοποιούν έργα και παρέχουν υπηρεσίες, ακολουθώντας τα υψηλά ποιοτικά στάνταρντ τόσο για υλοποιήσεις SAP ERP όσο και για υλοποιήσεις SAP Business Objects.


Σήμερα οι μεγάλοι Οργανισμοί εμπιστεύονται και αναγνωρίζουν τη SingularLogic ως έναν από τους πιο αξιόπιστους συνεργάτες υλοποίησης, λειτουργίας και υποστήριξης μεγάλων έργων πληροφορικής. Η μεγάλη τεχνογνωσία και εμπειρία που έχει αποκομίσει η SingularLogic, το άριστα καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, η εφαρμογή δοκιμασμένων μεθοδολογιών και διαδικασιών, η υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, καθώς και η αρτιότητα και η συνέπεια εξασφαλίζουν την επιτυχή διεκπεραίωση των συμβάσεων που αναλαμβάνει, καθώς και την περαιτέρω λειτουργική τους υποστήριξη.