Αυξήστε τη δημιουργικότητά σας με το VAIO Duo 11, τον φορητό υπολογιστή από τη Sony, που μετατρέπεται και σε ένα έξυπνο και εύχρηστο tablet, με οθόνη αφής.


2_VAIO-Duo11_S12_kb_front-back_wpΜε τον κορυφαίο σχεδιασμό Surf Slider, ο ισχυρός φορητός υπολογιστής VAIO Duo 11, αλλάζει, εύκολα, από πληκτρολόγιο σε tablet και σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία – όπου και αν βρίσκεστε και ό,τι και αν κάνετε.


Πιάστε το VAIO Duo 11 με το ένα χέρι και χρησιμοποιήστε το ως tablet για να περιηγηθείτε στο web, ή να ακούσετε μουσική και να βλέπετε βίντεο, όσο ταξιδεύετε. Στο γραφείο, σύρετε προς τα έξω το πληκτρολόγιο και αυξήστε την παραγωγικότητά σας με έναν ισχυρό υπολογιστή, που περιλαμβάνει επεξεργαστές τελευταίας γενιάς Intel® Core™.


Με το φορητό υπολογιστή VAIO Duo 11, η αφή και η γραφή μπαίνουν στο κέντρο της εξαιρετικής εμπειρίας χρήσης των Windows 8. Γράψτε, σκιτσάρετε και αλληλεπιδράστε με τα μέσα και τις εφαρμογές στην πολύ φωτεινή οθόνη Full HD OptiContrast™, με απόκριση και δυνατότητα αφής. Μία μοναδική γραφίδα digitizer, που λειτουργεί με πίεση, σας δίνει την ικανοποιητική αίσθηση της φυσικής γραφής, απευθείας, στην οθόνη αφής. Οι σημειώσεις, τα σχεδιαγράμματα και τα σημεία κλειδιά στην παρουσίασή σας γίνονται εύκολα, με τη γρήγορη απόκριση οθόνης και τον ανεπαίσθητο χρόνο αναμονής. Με την έξυπνη αναγνώριση κειμένου, μπορείτε, ακόμα, να μετατρέψετε γρήγορα τις γραπτές σας σημειώσεις σε text, για εύκολη αρχειοθέτηση και αναζήτηση.


Μπορείτε, επίσης, να επιλέξετε μία μύτη για τη γραφίδα, για σταθερή ή πιο απαλή γραφή. Χάρη στις επιλεγμένες εφαρμογές, το VAIOTM Duo 11 αναγνωρίζει πότε γράφετε και αγνοεί έξυπνα την πίεση της παλάμης σας στην οθόνη.


Μοιραστείτε εύκολα φωτογραφίες και βίντεο στην πολύ φωτεινή οθόνη Full HD OptiContrast™ 29,4 εκ. (11,6”). Η οικογένεια και οι φίλοι σας θα απολαμβάνουν εξαιρετικά λεπτομερείς φωτογραφίες με υψηλή αντίθεση και ευρυγώνια προβολή – ακόμα και αν βρίσκεστε έξω, υπό το φως της ημέρας.


Μην αφήνετε τον υπολογιστή σας να σας καθυστερεί όταν βιάζεστε. Με τη λειτουργία Quick Boot, ξεκινά σε μερικά μόνο δευτερόλεπτα. Όταν χρειάζεστε ένα διάλειμμα, ο υπολογιστής VAIO μεταβαίνει σε λειτουργία Sleep για εξοικονόμηση ενέργειας, αλλά προστατεύει τα έγγραφά σας. Με τη λειτουργία RapidWake + Eco, θα τα βρείτε όλα, έτσι όπως τα αφήσατε, σε μερικά δευτερόλεπτα.


Με την προαιρετική μπαταρία τύπου sheet, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας επεκτείνεται. Επίσης, παρέχεται μία εύχρηστη θήκη για τη γραφίδα digitizer.


Παρά το λεπτό του μέγεθος, το VAIO Duo 11 είναι ιδανικό και για επαγγελματίες, με θύρες και διασυνδέσεις, όπως Bluetooth® Smart Ready, USB 3.0, HDMI, Ethernet και VGA video. Δεν χρειάζεστε επιπλέον dongle ή άλλους προσαρμογείς, για να συνδέσετε το σύστημα προβολής ή μια δεύτερη οθόνη: όλα είναι ενσωματωμένα.


Υπάρχουν πολλές εφαρμογές, που αξιοποιούν στο μέγιστο τη μοναδική εμπειρία αφής που προσφέρει το VAIO Duo 11.


Με την επιλογή ‘Active Clip’™, μπορείτε, εύκολα, να κόβετε φωτογραφίες και γραφικά, χωρίς να έχετε ιδιαίτερες δεξιότητες στην επεξεργασία εικόνων. Με τη γραφίδα digitizer, απλώς, σχεδιάστε γύρω από το πλαίσιο της φωτογραφίας που θέλετε. Το ‘Active Clip’™ χρησιμοποιεί μία τεχνολογία, που έχει αναπτύξει η Sony και αυτόματα αναγνωρίζει τις άκρες και κόβει το φόντο. Στη συνέχεια, «ρίξτε» απευθείας την εικόνα με το καινούργιο πλαίσιο, σε έγγραφα ή παρουσιάσεις.


Με την εφαρμογή ‘Note Anytime for VAIO’, μπορείτε να κρατάτε χειρόγραφες σημειώσεις, οποτεδήποτε, σαν να χρησιμοποιούσατε ένα σημειωματάριο. (Σημείωση: Αυτή την εφαρμογή θα μπορείτε να την «κατεβάζετε», μετά από την ημερομηνία διάθεσης του VAIOTM Duo 11).


Υπάρχει, επίσης, μία πρόσθετη εφαρμογή για PowerPoint, που προσφέρει επιπλέον αλληλεπίδραση με τις παρουσιάσεις σας. Χρησιμοποιήστε τη γραφίδα digitizer, για να επισημάνετε τα σημεία που θέλετε στην παρουσίασή σας καθώς μιλάτε και δείτε την αντίδραση του κοινού σας.


Το VAIOTM Duo 11 προσφέρει, επίσης, πλούσιες εμπειρίες στο χώρο της διασκέδασης μέσω του δικτύου.


Μέσα από τη λειτουργία One-touch από τη Sony, μπορείτε εύκολα και άμεσα να απολαμβάνετε μουσική και φωτογραφίες, σε οποιαδήποτε συσκευή της Sony με ενεργοποιημένο NFC (Near Field Communication). Απλώς, φέρτε σε επαφή τη μία συσκευή με την άλλη και άμεσα θα συνδεθούν ασύρματα, χωρίς να υπάρχει εγκατάσταση Bluetooth ή Wi-Fi. Για παράδειγμα, μπορείτε εύκολα να συνεχίσετε να ακούτε τη μουσική που έχετε αποθηκεύσει στο VAIO σας, μέσω ακουστικών ή ηχείων Bluetooth® με τη λειτουργία One-touch.


Επεκτείνετε την εμπειρία ψυχαγωγίας σας, ακόμα περισσότερο, με τις τρεις νέες εφαρμογές από τη Sony, που μπορείτε να «κατεβάσετε» δωρεάν.


Με την εφαρμογή ‘Music’, μπορείτε να απολαμβάνετε τη μουσική σας συλλογή με εξαιρετικής ποιότητας ήχο, χάρη στις λειτουργίες xLoud and ClearPhase.


Με αυτές τις δυο εφαρμογές, απλά μεταφέρετε ή κάντε streaming τις φωτογραφίες, τα βίντεο και τη μουσική σας για να τα απολαύσετε σε τηλεοράσεις και ηχοσυστήματα συμβατά με DLNA.


Η ‘Socialife’ είναι μία μοναδική εφαρμογή, που οργανώνει τις κοινωνικές επαφές και τον κόσμο των πληροφοριών σας. Δείτε, ταξινομήστε και διαχειριστείτε όλα τα νέα και τις υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσής σας, μαζί με τις ανακοινώσεις και τα νέα των φίλων σας. Επισημάνετε ενδιαφέροντα άρθρα για να τα διαβάσετε αργότερα, που θα έχετε χρόνο. Βάσει αυτών που διαβάζουν και οι φίλοι σας, η εφαρμογή Socialife σας δείχνει άλλα δημοφιλή θέματα και ακόμα σας προτείνει περιεχόμενο, που ίσως σας ενδιαφέρει.