Με μήνυμα «Επιστροφή στα καλύτερα, επιστροφή στην τεχνολογία» το www.you.gr, υποδέχεται τις πρώτες φθινοπωρινές ημέρες.


logo_UΟ σπουδαστής και ο φοιτητής, θα βρει στο www.you.gr μία μεγάλη γκάμα φορητών λύσεων, σε μεγάλο εύρος μοντέλων, χαρακτηριστικών και τιμών, που ξεκινούν από €399 για έναν φορητό υπολογιστή και 119€ για ένα Tablet, προκειμένου να είναι πάντα δικτυωμένος και αποδοτικός, όπου κι αν βρίσκεται, στην τάξη ή με την παρέα του.


Ο επαγγελματίας θα βρει τα νέα καταπληκτικά ultrabooks, από €629, αποκτώντας την αιχμή της τεχνολογίας σε απόδοση, φορητότητα, λειτουργικότητα και επιδόσεις, καθώς και εργονομικά επιτραπέζια συστήματα και συστήματα όλα-σε ένα ως θέσεις εργασίας για την επιχείρησή του.


Ο μαθητής θα βρει πολύ οικονομικούς και ταυτόχρονα πανίσχυρους και αξιόπιστους επιτραπέζιους υπολογιστές από €399, για να είναι η καθημερινή του μελέτη, αλλά και διασκέδαση, πιο εύκολη, άνετη και ευχάριστη.


Το www.you.gr, έχει βέβαια κάτι για όλους: Οικιακές μικροσυσκευές και τηλεοράσεις για να εξοπλιστούν τα νέα φοιτητικά δωμάτια, εκτυπωτές και περιφερειακά, τσάντες θήκες, σακίδια και αναλώσιμα, σε μεγάλη ποικιλία, πάντα στια καλύτερες τιμές τις αγοράς.