Ο όμιλος Tokheim και η Printec ανακοινώνουν τη συνεργασία τους, για την παροχή λύσεων διανομής και διαχείρισης καυσίμων σε εταιρείες πετρελαιοειδών στην Ελλάδα.


Printec_logoΟι κορυφαίας τεχνολογίας αντλίες της Tokheim, ενός από τους σημαντικότερους οργανισμούς παροχής λύσεων για εταιρείες πετρελαιοειδών, θα αποτελούν πλέον μέρος μιας ευρύτερης ολοκληρωμένης λύσης η οποία θα περιλαμβάνει και Αυτόματους Πωλητές Βενζίνης (OPTs) και η οποία θα επιτρέπει την εικοσιτετράωρη λειτουργία των πρατηρίων καυσίμων.


Προσφέροντας την εμπειρία της αυτόματης εξυπηρέτησης στους πελάτες των πρατηρίων, η Printec θα παρέχει τον εξοπλισμό, το λογισμικό καθώς και τις απαιτούμενες υπηρεσίες για μια ολοκληρωμένη λύση Αυτόματων Πωλητών, η οποία θα επιτρέπει την πληρωμή με όλους τους δυνατούς τρόπους εξόφλησης (χαρτονομίσματα, κέρματα, πιστωτικές κάρτες, κάρτες στόλου κτλ.). Με τον τρόπο αυτό τα πρατήρια θα μπορούν να λειτουργούν όλο το εικοσιτετράωρο χωρίς επιτήρηση. Οι αντλίες της Tokheim, αποτέλεσμα της τεχνολογικής υπεροχής η οποία έρχεται μετά από χρόνια ερευνών, προσφέρουν ολοκληρωμένες, ευέλικτες, καινοτόμες και αξιόπιστες υπηρεσίες σε πρατήρια καυσίμων, πληρώντας τις πιο αυστηρές προδιαγραφές και έχοντας ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στη συνολική μείωση του κόστους ιδιοκτησίας.


Η λύση της Printec παρέχει μια ιδιαίτερα ασφαλή πλατφόρμα η οποία προσφέρει στον τελικό πελάτη μια ξεχωριστή εμπειρία.


Ο Fabiano Clerico, General Manager Tokheim Italy, δήλωσε, « Είμαστε ευτυχείς για τη συνεργασία μας με την Printec, καθώς θα μας βοηθήσει να αναπτύξουμε τη δραστηριότητά μας σε αυτές τις σημαντικές αγορές. Η Printec αποτελεί έναν έμπειρο συνεργάτη με σημαντικά έργα και υλοποιήσεις τόσο στους μεγαλύτερους οργανισμούς πετρελαιοειδών όσο και σε αρκετούς ανεξάρτητους πρατηριούχους. Για εμάς, αυτή η συμφωνία χαράζει το δρόμο για μια δυναμική συνεργασία των δυο οργανισμών μέσα στα επόμενα χρόνια.»


«Οι στρατηγικές συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως, οι οποίες μας επιτρέπουν να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις και να ενισχύουμε το προϊοντικό μας χαρτοφυλάκιο, αποτελούν έναν από τους βασικούς στόχους της Printec», αναφέρει ο Γ. Κυριακόπουλος, Γενικός Διευθυντής Printec A.E. «Αυτός είναι και ένας από τους λόγους για τους οποίους είμαστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι που ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την Tokheim, καθώς μας δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσουμε και να προσφέρουμε στα πρατήρια ολοκληρωμένες λύσεις οι οποίες τους επιτρέπουν να λειτουργούν αποδοτικότερα, βελτιώνοντας την εμπειρία των πελατών τους, αποκτώντας με αυτόν τον τρόπο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.