Η iSquare ανακοινώνει ότι η Apple παρουσίασε χθες τη νέα σειρά iPod, με ολοκαίνουργια μοντέλα iPod touch και iPod nano.


iPod_touch_34L_5Up_AllColors_120911_HEROΕπίσης, παρουσίασε το ανανεωμένο iTunes 10.7 με νέα σχεδίαση και απρόσκοπτη ενσωμάτωση του iCloud. Το νέο iPod touch είναι το πιο λεπτό iPod touch που έχει δημιουργηθεί μέχρι σήμερα, μόλις 6 χιλιοστά πάχος και 88 γραμμάρια βάρος. Διαθέτει εκθαμβωτική Multi-Touch οθόνη Retina 4 ιντσών, κάμερα iSight 5 megapixel με δυνατότητα εγγραφής video υψηλής ευκρίνειας 1080p με σταθεροποιητή εικόνας, αναγνώριση προσώπου και τον διπύρηνο επεξεργαστή A5 της Apple, για διπλάσια επεξεργαστική ισχύ και επτά φορές πιο γρήγορα γραφικά.


Επιπλέον, το νέο iPod touch περιλαμβάνει το iOS 6, τη νέα έκδοση του πιο προηγμένου λειτουργικού συστήματος στον κόσμο για φορητές συσκευές, ενώ για πρώτη φορά θα διατίθεται σε πέντε, φωτεινά, χρώματα.


Το iPod nano σχεδιάστηκε από την αρχή και είναι το πιο λεπτό iPod που έχει δημιουργηθεί, μόλις 5 χιλιοστά πάχος, ενώ διαθέτει τη μεγαλύτερη οθόνη που έχει ποτέ εμφανιστεί σε iPod nano για να απολαμβάνει ο χρήστης μουσική, φωτογραφίες και widescreen video. Διαθέτει Μulti-Touch οθόνη 2,5 ιντσών για να είναι ακόμα πιο εύκολη η πλοήγηση του χρήστη στη μουσική του συλλογή. Επίσης, διαθέτει κουμπί αφετηρίας για άμεση επιστροφή στην αρχική οθόνη καθώς και κουμπιά για εύκολη ρύθμιση ήχου, αναπαραγωγή, παύση ή αλλαγή τραγουδιού, χωρίς να κοιτάει ο χρήστης. Το νέο iPod nano έχει εκπληκτική διάρκεια μπαταρίας έως 30 ώρες και ενσωματωμένο Bluetooth για ασύρματη αναπαραγωγή μουσικής σε συμβατά ηχεία, ακουστικά και στερεοφωνικά αυτοκινήτου. Διατίθεται σε επτά νέα, υπέροχα, χρώματα μαζί με τα αντίστοιχα wallpapers (ταπετσαρίες).


iPod_nano_7Up_AllColors_Hero_120911_HEROΕπιπρόσθετα, η Apple παρουσίασε τη νέα έκδοση του iTunes για υπολογιστές Mac και PC που περιλαμβάνει επανασχεδιασμένο player, απρόσκοπτη ενσωμάτωση του iCloud και μια ανανεωμένη σχεδίαση για τα παγκοσμίου φήμης online καταστήματά της για μουσική, ταινίες και εφαρμογές. Το νέο iTunes θα έχει απλούστερο περιβάλλον χρήστη με όλο το περιεχόμενό του στην “πρώτη γραμμή”. Με την ενσωμάτωση του iCloud, τα μουσικά κομμάτια και οι ταινίες που θα αγοράζονται από τις iOS συσκευές ή τον υπολογιστή του χρήστη, θα εμφανίζονται στην βιβλιοθήκη του iTunes στο Mac ή το PC, οποιαδήποτε στιγμή. Η ανανεωμένη σχεδίαση των iTunes Store, App Store και iBookstore θα κάνουν τις αγορές μέσω iPhone, iPad, iPod, Mac ή PC πιο απλές από ποτέ.