H HyperX Predator με νέα ψύκτρα και πιο επιθετική σχεδίαση, για υψηλότερες ταχύτητες, χαμηλότερα latencies και μεγαλύτερες χωρητικότητες.


hyperx_predator_straight_hrΗ Kingston Technology Εurope Ltd., ανακοίνωσε στη Gamescom την κυκλοφορία της νέας Kingston® HyperX® Predator. Η νέα υψηλής επίδοσης μονάδα μνήμης DRAM συμπληρώνει τη σειρά προϊόντων HyperX με τις υψηλότερες ταχύτητες, τις χαμηλότερες αποκρίσεις χρόνου (latencies) και τις μεγαλύτερες χωρητικότητες. Η HyperX Predator απευθύνεται σε ενθουσιώδεις χρήστες και overclockers οι οποίοι θέλουν να φτάσουν το σύστημα τους στα άκρα με ασυναγώνιστες ταχύτητες και hardware μέγιστης επίδοσης.


Με τη νέα ψύκτρα, η ΗyperX Predator διαθέτει πιο επιθετικό σχεδιασμό, που ταιριάζει με την εικόνα και το σχεδιασμό του τελευταίου PC Hardware, και προσφέρει μεγάλη διάχυση της θερμότητας ώστε να μεγιστοποιεί την αξιοπιστία της μνήμης. Η μνήμη είναι πιστοποιημένη από την Intel®XMP και έχει δοκιμαστεί στις κορυφαίες μητρικές της αγοράς. Οι overclockers μπορούν εύκολα να φτάσουν τα συστήματά τους στα άκρα, επιλέγοντας ένα προφίλ στο BIOS, χωρίς να χρειάζονται χειροκίνητες προσαρμογές.


“Η αγορά του PC Gaming είναι μεγάλη και αναπτυσσόμενη. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συνεισφέρουμε στην αγορά αυτή με τα νέα και πιο επιθετικά kits μνήμης HyperX Predator,» σχολίασε ο Οδυσσέας Σκαρπίδης, Business Development Manager της Kingston στην Ελλάδα. Οι χρήστες απαιτήσεων θα ζήσουν την εμπειρία υψηλότερων επιδόσεων, δυνατότητα άμεσης ανταπόκρισης σε περιβάλλοντα multitasking και γενικότερα ενός πιο γρήγορου συστήματος, χάρη στις κορυφαίες ρυθμίσεις της μνήμης, επιλεγμένες και δοκιμασμένες από τους μηχανικούς της Kingston”


Η HyperX Predator είναι διαθέσιμη σε ταχύτητες μέχρι 2666 ΜΗz, CAS latencies 9 και 11 και σε χωρητικότητες από 8GB εως 32GB διαμορφωμένα σε dual και quad channel kits.


Όλα τα προϊόντα μνήμης HyperX της Kingston συνοδεύονται από εγγύηση εφ’ όρου ζωής και δωρεάν τεχνική υποστήριξη. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα στο www.kingston.com/en/memory/hyperx


Χαρακτηριστικά Kingston HyperX Predator
Χωρητικότητα: 8GB, 16GB, και 32GB σε kits των 2 και 4
Συχνότητα (ταχύτητα): 1600MHz-2666MHz
CAS Latency: CL9, CL11
Τάση: 1.5v -1.65v λειτουργική τάση επιτρέπει το σταθερό overclocking
XMP Certified: Higher-performing frequencies, timings and voltage are attainable by simply enabling Intel’s Extreme Memory Profile.
Συμβατότητα: Σχεδιασμένο ειδικά για P55, H67, P67, Z68, H61 (AG), και Z77 Intel chipsets; Επίσης για A75, A87, A88, A89, A78, και E35 (Fusion) AMD chipsets
Αξιοπιστία: 100% δοκιμασμένο
Εγγύηση: Εγγύηση εφ’όρου ζωής, Δωρεάν Τεχνική Υποστήριξη