O Quest είναι το πρώτο ΟΕΜ σύστημα PC στην Ελλάδα, το δεύτερο στην Ευρώπη και το τρίτο στον κόσμο, που πιστοποιήθηκε στα Windows 8.


All In One_big1_Quest_smΑνεβάζοντας τον πήχη ακόμα ψηλότερα από την αντίστοιχη επιτυχία το 2009, όταν ο Quest πιστοποιήθηκε και πάλι πρώτος στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και ανάμεσα στους 10 υπολογιστές παγκοσμίως στα Windows 7, η νέα πιστοποίηση επιβραβεύει τη συστηματική επένδυση που γίνεται στη σχεδίαση και παραγωγή των συστημάτων Quest για περισσότερα από 20 χρόνια.


Γνωστοί στους Έλληνες καταναλωτές για την απόδοση και την ποιότητά τους, αλλά και ταυτόχρονα προσιτοί οικονομικά, οι ελληνικής κατασκευής υπολογιστές Quest αποτελούν ένα από τα πλέον επιτυχημένα προϊόντα της αγοράς πληροφορικής. Τα μυστικά της επιτυχίας του είναι οι συνεργασίες της Info Quest Technologies με τους κορυφαίους κατασκευαστές, η ενσωμάτωση ποιοτικών υποσυστημάτων τελευταίας τεχνολογίας και οι ενδελεχείς έλεγχοι συμβατότητας και απόδοσης.


Η σειρά υπολογιστών Quest διαθέτει μοντέλα για οικιακή και επαγγελματική χρήση, καθώς και για gaming, ενώ καλύπτονται από την εγγύηση αξιοπιστίας της Info Quest Technologies και είναι διαθέσιμοι στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.you.gr και στα καταστήματα του δικτύου της Info Quest Technologies σε όλη την Ελλάδα.