Εξαιρετικά χρώματα, κομψός σχεδιασμός και έξυπνη συνδεσιμότητα είναι τα χαρακτηριστικά της σειράς IPS7 που προσφέρει ξεκούραστη εμπειρία ψυχαγωγίας.


LG IPS7_2Η LG Electronics ανακοίνωσε την κυκλοφορία της σειράς οθονών IPS7. Η σειρά IPS7 διαθέτει σχεδίαση Cinema Screen της LG μ’ ένα σχεδόν αόρατο πλαίσιο οθόνης για μια μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας και υψηλή αισθητική. Επιπλέον, η σειρά IPS7 παρέχει εντυπωσιακή συνοχή χρωμάτων και απεικόνιση σε ευρεία γωνία θέασης, χάρη στη τεχνολογία IPS της LG.


Η επιπρόσθετη λειτουργία Mobile High-Definition Link (MHL) διευκολύνει τη συνδεσιμότητα με εξωτερικές συσκευές, όπως smartphones, για θέαση σε βάθος σε μια μεγάλη οθόνη. «Με το συνδυασμό της σχεδίασης Cinema Screen και της συνδεσιμότητας MHL με την κορυφαία τεχνολογία IPS της εταιρείας, η σειρά IPS7 είναι ικανή να προσφέρει εντυπωσιακή σχεδίαση και επίδοση», δήλωσε ο κος J.J. Lee, Executive Vice President και Head of the IT Business Unit της LG Home Entertainment.


LG IPS7_1«Με την ταχεία ανάπτυξη στις κινητές έξυπνες συσκευές, όπως τα smartphones και τα tablets, η διαθεσιμότητα περιεχομένου έχει διευρυνθεί σε μεγάλο βαθμό. Η σειρά IPS7 της LG μεγιστοποιεί την εμπειρία χρήστη, επιτρέποντας στους θεατές να αξιοποιούν στο έπακρο ένα περιβάλλον πλούσιο σε περιεχόμενο».


H αξιοποίηση της σχεδίασης Cinema Screen της LG προσφέρει ένα εντυπωσιακά λεπτό πλαίσιο οθόνης στα 1,2 χιλ., ελαχιστοποιώντας στην ουσία οποιοδήποτε οπτικό «εμπόδιο» και επιτρέποντας μια εκπληκτική θέαση. Σε συνδυασμό με το εντυπωσιακά μικρό πλαίσιο οθόνης, το συνολικό πάχος των οθονών IPS7 της LG έχει μειωθεί στα 14,1 χιλ. H βελτιωμένη μεταλλική βάση δημιουργεί ένα αισθητικά ενδιαφέρον προφίλ, ενώ η διαχείριση των καλωδίων βελτιώνει ακόμη περισσότερο την εμφάνιση της οθόνης. Επιπλέον, τα παραδοσιακά πλαστικά κουμπιά έχουν αντικατασταθεί με πλήκτρα αφής τύπου capacitive για πιο κομψή εμφάνιση. Η σχεδίαση Cinema Screen προσφέρει σε στυλ ότι καλύτερο παρέχει η εξελιγμένη τεχνολογία IPS της LG σε εκπληκτική ποιότητα εικόνας. Οι καθαρές γραμμές και η μοντέρνα και μίνιμαλ σχεδίαση προσθέτουν αξία σε κάθε χώρο, ενώ τα ζωντανά χρώματα και ο κρυστάλλινος ήχος δημιουργούν μια ανεπανάληπτη εμπειρία θέασης.


LG IPS7_3Ανταποκρινόμενη στην ανάγκη για εύκολη συνδεσιμότητα, η LG παρέχει την τέλεια λύση με τεχνολογία αιχμής, τη MHL. Με την τεχνολογία Mobile High-Definition Link, οι χρήστες των IPS7 μπορούν εύκολα να συνδέσουν κινητές συσκευές με την οθόνη με ένα μόνο καλώδιο στην υποδοχή HDMI. Χάρη στη MHL, οι φωτογραφίες και οι ταινίες, που είναι αποθηκευμένες στα smartphones, μπορούν να προβληθούν σε μια μεγάλη οθόνη. Η σειρά IPS7 φορτίζει ταυτόχρονα και τις κινητές συσκευές, ενώ οι χρήστες απολαμβάνουν το αγαπημένο τους περιεχόμενο.


Πλήρης εμπειρία ψυχαγωγίας με ζωντανά χρώματα και απόλυτη οπτική άνεση
Η σειρά IPS7 χρησιμοποιεί In-Plane Switching (IPS) panels αντί την συμβατική τεχνολογία Twisted Nematic (TN) που βρίσκεται στις περισσότερες οθόνες. Αυτό δίνει πλεονέκτημα στην ποιότητα της εικόνας και στη συνοχή χρωμάτων, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαμβάνουν τα πιο έντονα και ζωντανά χρώματα. Η σειρά IPS7 παράγει μια εκπληκτικά άνετη εμπειρία θέασης, χωρίς να υπάρχει η θολή εικόνα που συχνά εμφανίζεται λόγω της γρήγορης κίνησης από τις σκηνές δράσης, αθλημάτων και video games. Αυτό σημαίνει λιγότερη κούραση για τα μάτια, ακόμα κι όταν η οθόνη χρησιμοποιείται για μεγάλο χρονικό διάστημα. Με βελτιωμένους χρόνους απόκρισης κατά την προβολή βίντεο, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν το πλεονέκτημα της πλέον άνετης εμπειρίας ψυχαγωγίας.


Οι οθόνες IPS υπερτερούν με ευρύτερη γωνία θέασης, σε σύγκριση με τις αντίστοιχες που χρησιμοποιούν τεχνολογία TN. Οι χρήστες μπορούν να παίξουν παιχνίδια ή να δουν βίντεο ενώ κάθονται, είναι όρθιοι ή ξαπλωμένοι, χωρίς να υπάρχει αλλαγή ή αλλοίωση χρωμάτων.


Ρύθμιση χρωμάτων
Η ρύθμιση χρωμάτων επιτυγχάνεται μέσω εύχρηστης λειτουργίας η οποία συμβάλλει στην αναπαραγωγή των πιο ζωντανών χρωμάτων με ακρίβεια. Η σειρά IPS7 είναι εξοπλισμένη με το λογισμικό της LG για την απλοποίηση της ρύθμισης χρωμάτων για επαγγελματίες, όπως οι φωτογράφοι και οι γραφίστες.


Βασικά Τεχνικά Χαρακτηριστικά


IPS277L

IPS237L

Διαγώνιος

27

23

Τύπος Panel

LED IPS

Ανάλυση

1920 x 1080

Αναλογία Εικόνας

16:9

Φωτεινότητα

250nit

Αναλογία αντίθεσης

Mega

Χρόνος Απόκρισης

5ms

Γωνία Θέασης

178/178

Πρόσθετες λειτουργίες

H/W Calibration Ready, Dual Smart Solution,

Super Energy Saving, 6 Axis Control, Factory Calibration


Ενδεικτικές τιμές πώλησης (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.)
IPS277L: 316 €
IPS237L: 203 €