Η MCOM Media Communications παρουσίασε τη νέα λύση HOTstream 3+ screens η οποία επιτρέπει στους πελάτες να επιλέξουν την οθόνη της προτίμησης τους.


mcom hot suiteΕίτε μέσω της τηλεόρασης του δωματίου, του κινητού τηλεφώνου ή του tablet είτε μέσω του laptop τους, οι επισκέπτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε τηλεοπτικά κανάλια, ταινίες Video on Demand, να ελέγξουν τον λογαριασμό τους, να παραγγείλουν room service, να κάνουν κράτηση στα εστιατόρια του ξενοδοχείου ή στο spa, να δουν το μενού και να ενημερωθούν για τα αξιοθέατα της περιοχής.


Με την λύση HOTstream 3+ screens, οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση σε όλες τις ξενοδοχειακές υπηρεσίες επι- λέγοντας την τεχνολογία που τους είναι πιο οικεία, όπως τα κινητά τους τηλέφωνα και τα tablets. Μέσω της λύσης HOTstream 3+ screens μία μεγάλη ποικιλία περιεχομένου, τηλεοπτικών καναλιών, ταξιδιωτικών πληροφοριών και ξενοδοχειακών υπηρεσιών είναι άμεσα στην διάθεση τους.


Η MCOM σχεδιάζει λύσεις, προσαρμοσμένες στις ξεχωριστές ανάγκες του κάθε πελάτη, λαμβάνοντας υπόψη την ταυτότητα κάθε ξενοδοχείου, προωθώντας τις υπηρεσίες και τις παροχές του ξενοδοχείου. Παράλληλα, μέσω της λύσης προσφέρονται πολλές ευκαιρίες για διαφήμιση, ενώ το ξενοδοχείο μπορεί να προωθήσει τα ειδικά πακέτα προσφορών του, τις εκδηλώσεις και τις εγκαταστάσεις του ενθαρρύνοντας τις αγορές και να δημιουργήσει νέα κανάλια επικοινωνίας με τους επι- σκέπτες, αυξάνοντας την ικανοποίηση τους. Το σύνολο του δικτύου προώθησης και προβολής, συμπεριλαμβα- νομένων και τον οθονών digital signage ενημερώνεται κεντρικά μέσω της πλατφόρμας HOTstream.