Η Nikon παρουσιάζει την Coolpix L610, μια εύχρηστη compact φωτογραφική μηχανή με αισθητήρα εικόνας οπίσθιου φωτισμού CMOS 16 megapixel


nikonl610mainΟ φακός NIKKOR με οπτικό zoom 14x προσφέρει επίσης δημιουργικές δυνατότητες, καθιστώντας την COOLPIX L610 ιδανική συντροφιά για τις διακοπές ή για οποιαδήποτε ειδική περίσταση.


Ο Nicolas Gillet, Διευθυντής καταναλωτικών προϊόντων της Nikon Europe, δήλωσε: “Η COOLPIX L610 είναι τόσο εύκολη στο χειρισμό όσο και στο κράτημα. Το ιδιαίτερα compact σώμα και η εργονομική λαβή σας επιτρέπουν να κρατάτε τη φωτογραφική μηχανή με απόλυτη σταθερότητα. Αυτό το χαρακτηριστικό και οι λειτουργίες, όπως η Εύκολη αυτόματη λειτουργία, ο Αυτόματος επιλογέας σκηνής και το Έξυπνο σύστημα αυτόματης εστίασης, εξασφαλίζουν την ποιοτική αποτύπωση των φωτογραφιών, επιτρέποντάς σας να αφιερώνεστε στην απόλαυση της στιγμής με τους φίλους ή την οικογένεια.”


Ενσωματώνοντας έναν πανίσχυρο φακό NIKKOR με οπτικό zoom 14x, η COOLPIX L610 προσφέρει κορυφαία ακρίβεια και ευκρινή ανάλυση ακόμα και όταν τραβάτε ευρυγώνιες φωτογραφίες στις διακοπές σας ή όταν φωτογραφίζετε μια μεγάλη ομάδα από φίλους. Παράλληλα, ο αισθητήρας οπίσθιου φωτισμού CMOS 16 megapixel εξασφαλίζει φυσικά χρώματα, ακόμα κι όταν το θέμα σας βρίσκεται σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, όπως ένα δείπνο στο φως των κεριών.


Η λειτουργία Εύκολης πανοραμικής λήψης επεκτείνει περαιτέρω το πεδίο λήψης, προσφέροντας φωτογραφίες 360° και 180°. Όταν εκτελείτε κατακόρυφη ή οριζόντια πανοραμική λήψη μιας σκηνής, ο αισθητήρας CMOS της φωτογραφικής μηχανής λαμβάνει μια γρήγορη ριπή από καρέ τα οποία συγχωνεύονται για να δημιουργήσουν αμέσως μια υπέροχη πανοραμική λήψη.


Η COOLPIX L610 είναι η φωτογραφική μηχανή που φροντίζει για όλα, εξασφαλίζοντας ότι θα απολαμβάνετε πάντοτε τέλειες φωτογραφίες. Επιλέξτε μέσα από 19 λειτουργίες σκηνής αυτήν που ταιριάζει καλύτερα στις συνθήκες της λήψης σας ή φωτογραφίστε χρησιμοποιώντας την Εύκολη αυτόματη λειτουργία και αφήστε τον Αυτόματο επιλογέα σκηνής να διαλέξει την ιδανική ρύθμιση για σας. Το έξυπνο σύστημα ελέγχου αυτόματης εστίασης μπορεί να διαλέξει επίσης την καλύτερη περιοχή εστίασης για ευκρινή αποτελέσματα, όποιο κι αν είναι το θέμα σας, όπου κι αν βρίσκεται μέσα στο κάδρο.


Εγγραφή video Full HD (1080p) με στερεοφωνικό ήχο
Τώρα μπορείτε να εγγράψετε video Full HD όποτε θέλετε, χρησιμοποιώντας το ειδικό κουμπί εγγραφής video, το οποίο πραγματοποιεί άμεση μετάβαση από τη φωτογράφιση στη βιντεοσκόπηση. Το οπτικό zoom 14x και η αυτόματη εστίαση είναι διαθέσιμα κατά την εγγραφή και σας επιτρέπουν να βρίσκεστε πιο κοντά στη δράση.


Η COOLPIX L610 σάς διευκολύνει να αναπτύξετε τη δημιουργικότητά σας με φωτογραφίες και video. Το μενού Γρήγορης επεξεργασίας σάς επιτρέπει να βελτιώνετε τις φωτογραφίες που έχετε τραβήξει χωρίς να χρειάζεστε υπολογιστή, προσφέροντάς σας μια ποικιλία από εφέ φίλτρου, όπως το Χρώμα επιλογής, το οποίο μετατρέπει τη φωτογραφία σας σε μονόχρωμη και προσθέτει μια πινελιά χρώματος στην περιοχή της επιλογής σας, ή τη Διάθλαση, η οποία προσθέτει ένα εφέ σε σχήμα αστεριού στα φωτεινά αντικείμενα.


Η COOLPIX L610 διατίθεται σε τρία χρώματα: κόκκινο, μαύρο και ασημί.