Η Toshiba κερδίζει στον πρωτοποριακό σχεδιασμό με το πρώτο της υβριδικό laptop/tablet – the Satellite U920t.


Satellite_U920t_08H Toshiba Europe GmbH παρουσίασε το νέο convertible Ultrabook Satellite U920t. Συνδυάζει την ευκολία στη χρήση και τις επιδόσεις ενός laptop με την ταχύτατη ανταπόκριση και χρηστικότητα ενός tablet. Η 31.8cm (12.5’’) οθόνη αφής μετατρέπεται εύκολα από laptop σε tablet. Ο Satellite U920t είναι η ιδανική επιλογή για τους καταναλωτές που θέλουν έναν πολυδιάστατο φορητό υπολογιστή με compact εμφάνιση. Η συσκευή συνδυάζει ιδανικά τα δύο στοιχεία: για κατανάλωση περιεχομένου το UltrabookTM μπορεί να λειτουργήσει ως tablet με Windows 8, ενώ για δημιουργία περιεχομένου και εργασίες που χρειάζονται πολλή πληκτρολόγηση, η επιλογή laptop είναι ιδανική. Χάρις τη συνεργασία με την Intel Corporation, ο U920t είναι εξοπλισμένος με Intel® Sensor Solution, που διαχειρίζεται όλο το περιβάλλον της συσκευής δηλαδή την επιτάχυνση, τα μαγνητικά εξαρτήματα, την ταχύτητα και το φωτισμό γύρω από τη συσκευή. Επιπλέον ο U920t ξεκινάει μέσα σε δευτερόλεπτα και ανταποκρίνεται άμεσα. Το νέο UltrabookTM της Toshiba θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη το τελευταίο τρίμηνο του 2012.


Όλα για την οθόνη
Αυτή η πολύπλευρη υβριδική συσκευή βασίζεται σε μια πρωτοποριακή βάση οθόνης, που επιτρέπει γρήγορη εφαρμογή από laptop σε tablet. Η 31.8cm (12.5’’), οθόνη αφής με LED backlight επιτρέπει τη χρήση των πέντε δαχτύλων ενώ εμφανίζει εικόνες υψηλής ποιότητας με πλούσια χρώματα. Το Corning® Gorilla® Glass που είναι αντίσταση στα δακτυλικά αποτυπώματα προστατεύει την οθόνη από τις γραντζουνιές .


Υπέροχο σε συνδυασμό με φοβερή ισχύ
Διαθέτοντας τρίτης γενιάς επεξεργαστή Intel® για UltrabooksTM και τα τελευταία Intel® HD Graphics 4000, ο Satellite U920t μπορεί να χειριστεί σύνθετες εργασίες. Με ενσωματωμένο SSD χωρητικότητας 256GB και γρήγορη ταχύτητα στη μεταφορά δεδομένων δημιουργεί μια καταπληκτική εμπειρία εργασίας. Η SSD δεν εκπέμπει θόρυβο ή ζέστη, είναι ανθεκτική στους κραδασμούς και εξοικονομεί ενέργεια.


Μικρό μέγεθος, μεγάλη συνδεσιμότητα
Ο μικρός και φορητός Satellite U920t προσφέρει επαρκείς επιλογές θυρών οπως HDMI®, δύο θύρες USB 3.0 και SDTM card reader. Διαθέτει επίσης WLAN και Bluetooth® 4.0 για γρήγορη, wireless πρόσβαση σε δίκτυα και συνδέσεις περιφερειακών συσκευών. Η τεχνολογία Intel® Wireless Display επιτρέπει το streaming περιεχομένου στη μεγάλη οθόνη μιας τηλεόρασης. Το νέο UltrabookTM έχει δύο ενσωματωμένες κάμερες: μία εμπρός 1.0MPixel με Ambient Light Sensor και μία στην πίσω πλευρά 3.0MPixels με Auto Focus. Μία από τις θύρες USB υποστηρίζει λειτουργία Sleep-and-Charge για να φορτίσετε smartphones, MP3 players και άλλες φορητές συσκευές ακόμη και όταν το Ultrabook™ είναι σβηστό.


Κομψό περίβλημα από μαγνήσιο
Ο Satellite U920t συνδυάζει το ασημένιο περίβλημα casing με στοιχεία υψηλής ποιότητας στην περιοχή της παλάμης ενώ η χαμηλότερη περιοχή είναι ανοιχτό καφέ με φινίρισμα στο χρώμα του ξύλου. Το ματ πληκτρολόγιο, τα μαύρα πλήκτρα και το LED backlight συμπληρώνουν το UltrabookTM.