H GFI Software ανακοίνωσε τη νέα έκδοση της λύσης GFI MAX MailArchiver 2012 μία hosted υπηρεσία για μικρομεσαίες επιχειρήσεις.


GFI_LogoΔίνοντας στις εταιρείες παροχής υποστήριξης μηχανογράφησης και στους παρόχους υπηρεσιών διαχείρισης, μία φιλοξενούμενη υπηρεσία στην οποία θα απαλλάσσονται από αυτό το βάρος για τους πελάτες τους, το GFI MAX MailArchive λύνει μερικά από τα μεγαλύτερα προβλήματα αποθήκευσης και συμμόρφωσης κατά τρόπο που να είναι οικονομικά αποδοτικός για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.


Η υπηρεσία που είναι ουδέτερη από πλατφόρμες μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε αυτόνομα είτε ενσωματωμένα μέσα στο GFI MAX MailProtection για να προσφέρει στις εταιρίες παροχής υπηρεσιών μηχανογρήφησης και στους πελάτες τους, μία ενιαία, εύκολη στη χρήση λύση για την ασφάλεια του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, e-mail continuity και αρχειοθέτηση e-mail. Σχεδιασμένο ειδικά για τις επιχειρήσεις που παρέχουν υποστήριξη σε λύσεις πληροφορικής και διαχείριση παροχής υπηρεσιών, το GFI MAX MailArchive βοηθά στην επίλυση αρκετών προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις σήμερα, αφού βοηθά τους πελάτες να απαλλαγούν από τις αυξανόμενες απαιτήσεις αποθήκευσης για την υποδομή των e-mail τους, ενώ παρέχει άμεση πρόσβαση σε ιστορικά στοιχεία των e-mail.


Νέα χαρακτηριστικά GFI MailArchiver 2012
Αναφορές επιχειρηματικής ευφυΐας: Μέσω του MailInsights, ο GFI MailArchiver επιτρέπει πλέον στις επιχειρήσεις να προφυλάσσονται από τη μεταφορά των ευαίσθητων πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων πιστωτικών καρτών, γεγονός που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ηλεκτρονικές απάτες. Επιπλέον, οι επιχειρήσεις μπορούν να παρακολουθούν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των εργαζομένων, που σχετίζονται με τις αναζητήσεις εργασίας.
Προγραμματισμένες αναφορές: Το MailInsights υποστηρίζει τώρα προγραμματισμένες αναφορές, επιτρέποντας σε συγκεκριμένες επαφές της εταιρείας να λαμβάνουν αυτόματα αναφορές επιχειρηματικής ευφυΐας σε προγραμματισμένα χρονικά διαστήματα.
Πρόσβαση μέσω οποιουδήποτε IMAP connector: Οι χρήστες μπορούν τώρα να έχουν πρόσβαση στην αρχειοθέτηση μέσω οποιουδήποτε λειτουργικού συστήματος, ή συσκευής με δυνατότητες IMAP, συμπεριλαμβανομένων των Apple mail, Outlook® for Mac, καθώς και τα smartphones.
Χειροκίνητη αρχειοθέτηση: Οι χρήστες μπορούν πλέον να αρχειοθετήσουν χειροκίνητα μία διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ή ένα ολόκληρο φάκελο του email, μέσα από το Outlook χρησιμοποιώντας το GFI MailArchiver Outlook Add-on.
Αρχειοθέτηση βάσει κανόνων: Οι διαχειριστές μπορούν πλέον επιλεκτικά να αρχειοθετούν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε αρχεία, με βάση ορισμένα κριτήρια, όπως ο αποστολέας, ο παραλήπτης, λέξεις-κλειδιά, ή με ένα συνδυασμό κριτηρίων, προσφέροντας επιπλέον ευελιξία.
Ενημέρωση αρχειοθέτησης: Ο GFI MailArchiver 2012 μειώνει την ανάγκη για παρέμβαση από το admin με την αυτόματη κατανομή και δημιουργία αρχειοθέτησης, όταν απαιτείται.
Αρχειοθέτηση εγγράφων: Ο GFI MailArchiver 2012 υποστηρίζει αρχειοθέτηση εγγράφων, επιτρέποντας στους χρήστες να αρχειοθετούν έγγραφα εύκολα και γρήγορα με μεταφορά και απόθεση στο Outlook. Τα αρχειοθετημένα έγγραφα είναι πλήρως διαθέσιμα μέσα από διαδικασία αναζήτησης.


Ο GFI MailArchiver 2012 είναι άμεσα διαθέσιμος. Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για να κατεβάσετε την έκδοση με δωρεάν δοκιμή 30 ημερών, επισκεφθείτε το http://www.gfi.com/email-archiving-exchange


Τα προϊόντα της GFI διατίθενται από την Orthology. Για περισσότερες πληροφορίες, αρκεί μία περιήγηση μέσα στο νέo web site της Orthology, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.orthology.gr