Η HP παρουσίασε τους νέους εκτυπωτές HP Deskjet Ink Advantage, οι οποίοι προσφέρουν οικονομικά προσιτές εκτυπώσεις και απευθείας ασύρματη εκτύπωση χωρίς δίκτυο.


9597KK_CesarIA_4615_Silo_3QL_OutputΜε τη νέα σειρά Ink Advantage, η HP κάνει την ποιοτική εκτύπωση πιο προσιτή για τους οικιακούς χρήστες και τις μικρές επιχειρήσεις, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να εκτυπώνουν έως και τις διπλάσιες σελίδες με το ίδιο κόστος.


Η νέα σειρά HP Deskjet Ink Advantage
• Ο εκτυπωτής HP Deskjet Ink Advantage 2515 All-in-One έχει έξυπνη οθόνη γραφικών για εύκολη εκτύπωση, σάρωση και αντιγραφή, εξασφαλίζοντας παράλληλα υψηλής ποιότητας εκτυπώσεις με χαμηλό λειτουργικό κόστος.
• Ο μικρός, ασύρματος εκτυπωτής HP Deskjet Ink Advantage 3515 e-All-in-One έχει σχεδιαστεί για οικιακούς χρήστες που θέλουν να κάνουν τα πάντα από μια οικονομική συσκευή: να εκτυπώνουν, να σαρώνουν, να αντιγράφουν.
• Οι νέοι εκτυπωτές HP Deskjet Ink Advantage 3525 e-All-in-One και 5525 e-All-in-One προσφέρουν τη λειτουργία HP Wireless Direct Printing, για ασύρματη εκτύπωση χωρίς να απαιτείται δίκτυο ή router.
• Οι εκτυπωτές HP Deskjet Ink Advantage 4615 All-in-One και 4625 e-All-in-One επιτρέπουν στους χρήστες να εκτυπώνουν, να σαρώνουν, να αντιγράφουν και να λαμβάνουν ή να στέλνουν φαξ εξοικονομώντας έως και 40% ενέργεια, χάρη στη λειτουργία προγραμματισμένης ενεργοποίησης/απενεργοποίησης (Scheduled On/Off).


«Στην HP έχουμε αξεπέραστη παράδοση στο να θέτουμε κορυφαίες στον κλάδο καινοτομίες και επιλογές στην υπηρεσία των πελατών μας. Η διευρυμένη σειρά εκτυπωτών HP Deskjet Ink Advantage προσφέρει προσιτές επιλογές που εξασφαλίζουν στους πελάτες μας περισσότερες εκτυπώσεις με μικρότερο κόστος, χωρίς να θυσιάζεται η ποιότητα ή η αξιοπιστία», δήλωσε η Κάτια Νικηταΐδου, Γενική Διευθύντρια του Printing & Personal Systems Group της HP.


5525_right_facing_v1Η HP είναι η πρώτη που παρουσίασε τη σειρά Ink Advantage για εκτύπωση έως και διπλάσιου αριθμού σελίδων με το ίδιο κόστος(2) και διαθέτει την πληρέστερη γκάμα προϊόντων στην Ελλάδα και την Κύπρο. Οι νέοι εκτυπωτές Deskjet Ink Advantage διαθέτουν περισσότερα χαρακτηριστικά και γρηγορότερες ταχύτητες εκτύπωσης από τους προκατόχους τους και προσφέρονται σε διάφορα επίπεδα τιμών ώστε να καλύπτουν πολλές διαφορετικές ανάγκες.


Τεχνολογίες που πρώτη η HP διέθεσε στην αγορά
Οι νέοι εκτυπωτές HP Deskjet Ink Advantage 3525 e-All-in-One και 5525 e-All-in-One έχουν χαρακτηριστικά που πρώτη η HP διέθεσε στην αγορά και καλύπτουν τις αυξανόμενες ανάγκες των πελατών για κινητές και ψηφιακές υπηρεσίες, δίνοντάς τους τη δυνατότητα:
• Να εκτυπώνουν εύκολα από οποιαδήποτε mobile συσκευή με δυνατότητα ασύρματης επικοινωνίας, χωρίς να απαιτείται δίκτυο ή router, μέσω της λειτουργίας HP Wireless Direct Printing
• Nα εκτυπώνουν σχεδόν από οπουδήποτε χάρη στο HP ePrint
• Nα σαρώνουν απευθείας σε email χωρίς τη χρήση Η/Υ με τον εκτυπωτή HP Deskjet Ink Advantage 5525 e-All-in-One.


Οι εκτυπωτές HP Deskjet Ink Advantage 3525 και 5525 e-All-in-One είναι άμεσα διαθέσιμοι στην αγορά, στην ενδεικτική τιμή των 109 και 129 ευρώ αντίστοιχα.(7) Και οι δύο εκτυπωτές διαθέτουν πιστοποίηση ENERGY STAR® και μπορούν να εξοικονομούν έως και 50% σε κατανάλωση χαρτιού, χάρη στην αυτόματη εκτύπωση και αντιγραφή διπλής όψης.


Περισσότερες επιλογές για οικονομικά προσιτές εκτυπώσεις
Η HP παρουσιάζει τους νέους εκτυπωτές Deskjet Ink Advantage που έρχονται να προστεθούν στις ήδη υπάρχουσες επιλογές για οικονομικά προσιτές εκτυπώσεις. Ειδικότερα:
• Ο εκτυπωτής HP Deskjet Ink Advantage 2515 All-in-One είναι ιδανικός για οικιακούς χρήστες που θέλουν μια μικρή και οικονομική συσκευή. Οι χρήστες μπορούν να εκτυπώνουν, να σαρώνουν και να αντιγράφουν έγγραφα και φωτογραφίες με ευκολία μέσω της έξυπνης οθόνης γραφικών και να προσαρμόζουν το μέγεθος των εικόνων και του κειμένου με τα κουμπιά σμίκρυνσης/μεγέθυνσης. Οι μαθητές κι οι φοιτητές μπορούν επίσης να αξιοποιούν τις οικονομικές εκτυπώσεις που προσφέρει η HP για να εκτυπώνουν ως την άκρη του χαρτιού και να δημιουργούν εντυπωσιακές παρουσιάσεις κι εργασίες διατηρώντας σταθερή την ποιότητα της HP.
Η ενδεικτική λιανική τιμή του Deskjet Ink Advantage 2515 All-in-One είναι 69 ευρώ.
• Οι εκτυπωτές HP Deskjet Ink Advantage 4615 All-in-One, 4625 e-All-in-One είναι ιδανικοί για επαγγελματίες που αναζητούν ένα πολυχρηστικό προϊόν με λειτουργίες εκτύπωσης, σάρωσης, αντιγραφής και φαξ για την παραγωγή εγγράφων επαγγελματικής ποιότητας με χαμηλό κόστος. Οι συσκευές αυτές διαθέτουν πιστοποίηση ENERGY STAR® ενώ συμβάλλουν και στην εξοικονόμηση χρόνου χάρη στον αυτόματο τροφοδότη εγγράφων 35 σελίδων.


Με τον εκτυπωτή HP Deskjet Ink Advantage 4625 e-All-in-One οι χρήστες που εργάζονται στο σπίτι ή σε μικρές επιχειρήσεις μπορούν εύκολα να εκτυπώνουν ενώ βρίσκονται μακριά από τη συσκευή με το HP ePrint και να μοιράζονται πόρους μέσω της ασύρματης δικτύωσης. Η ενδεικτική τιμή λιανικής του εκτυπωτή HP Deskjet 4625 e-All-in-One είναι 139 ευρώ, ενώ η τιμή του HP Deskjet 4615 All-in-One ανέρχεται στα 119 ευρώ


Χαμηλό κόστος, ποιότητα εκτύπωσης HP
Τα αυθεντικά ΗΡ δοχεία μελάνης που χρησιμοποιούνται με τους εκτυπωτές Deskjet Ink Advantage εκτυπώνουν έως και 600 σελίδες με κόστος 8,50 ευρώ(7) (και 9,50 ευρώ το δοχείο μαύρης μελάνης της σειράς ΗΡ 650) παράγοντας έγγραφα που αντέχουν στο χρόνο και φωτογραφίες ποιότητας φωτογραφικού εργαστηρίου. Το καινοτόμο σύστημα HP Ink Advantage επιτρέπει στους μαθητές και τους φοιτητές να αναδεικνύουν τις εργασίες τους και να εκτυπώνουν εκπαιδευτικό υλικό πιο οικονομικά από ποτέ και σε όσους εργάζονται στο σπίτι και σε μικρές επιχειρήσεις να απολαμβάνουν αξιόπιστες εκτυπώσεις με χαμηλό λειτουργικό κόστος.


Η εξαιρετική αξιοπιστία των εκτυπωτών HP Deskjet Ink Advantage επιτρέπει επίσης στους χρήστες να μειώσουν το κόστος βλαβών και επανεκτυπώσεων που συνεπάγεται η χρήση εναλλακτικών προϊόντων που συχνά παρουσιάζουν διαρροές και προβλήματα στη χρήση.