Με motto «Creating a World Beyond Telephony» η Gigaset στο πλαίσιο της IFA 2012 παρουσιάζει τη νέα γενιά ασύρματης επικοινωνίας.


Gigaset_SL920_ph2Αναλυτικότερα, αναφορικά με τα καταναλωτικά προϊόντα η Gigaset θα παρουσιάσει νέα τηλέφωνα με λειτουργικό σύστημα Android (Gigaset SL920 – η συνέχεια του full touch SL910, το οποίο θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι 2013) και θα εξελίξει τις IP συσκευές, συνεχίζοντας να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας εφαρμόζοντας τις πιο προηγμένες τεχνολογικές καινοτομίες.


Στις Β2Β λύσεις, η εταιρία συνεχίζοντας την εξέλιξη της σειράς Gigaset Pro, θα εντάξει στο portfolio της νέες IP συσκευές και αξεσουάρ , κάνοντας την επικοινωνία για τους επαγγελματίες ακόμα πιο εύκολη και αποδοτική. Τέλος, η Gigaset για ακόμα μία φορά πρωτοπορεί, καινοτομεί και παρουσιάζει το οικιακό δίκτυο επικοινωνίας, στο πλαίσιο του οποίου έχει αναπτυχθεί ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών με χρήση IP. Πλέον, το σπίτι «συνδέεται» ηλεκτρονικά (συναγερμός, κλιματισμός, τηλεόραση κ.α.) και ο καταναλωτής με την βοήθεια του ασύρματου τηλεφώνου Gigaset, μπορεί να είναι σπίτι ακόμα και όταν δεν είναι! Οποτεδήποτε και οπουδήποτε, η Gigaset δίνει στον καταναλωτή την ελευθερία να επιβλέπει τι συμβαίνει στο σπίτι, ενώ είναι μακριά. Στην IFA 2012 θα παρουσιαστούν όλες οι παραπάνω καινοτομίες και συσκευές.


Η Gigaset με στόχο να παρέχει πάντα στους καταναλωτές της την πιο μεγάλη ποικιλία νέων εφαρμογών και καινοτόμων λύσεων, επεκτείνει την αφοσίωσή της στην παραγωγή ασύρματων λύσεων επικοινωνίας, εγκαθιστώντας το λειτουργικό σύστημα Android της Google, ενώ με τη νέα επικαιροποίηση του λογισμικού Gigaset QuickSync, η Gigaset θα είναι ο πρώτος προμηθευτής στον κόσμο της ασύρματης επικοινωνίας που θα να προσφέρει την επιλογή του συγχρονισμού της συσκευής με μέσω του iCloud.


Ο CΕΟ της Gigaset Charles Fränkl, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Στην IFA 2012, θα παρουσιάσουμε τα πρώτα συγκεκριμένα βήματα για την εφαρμογή της νέας αναπτυξιακής στρατηγικής «Gigaset 2015». Στην έκθεση, θα αναδείξουμε τις ολοένα και αυξανόμενες τεχνολογικές ικανότητες της εταιρίας προσφέροντας μία δυναμική και μακροπρόθεσμη προοπτική για το νέο ολιστικό προσανατολισμό των προϊόντων μας».