Με τα νέα προϊόντα OLED TV, GALAXY Note II, GALAXY Camera και τα ψυγεία Space Max, η Samsung προσφέρει νέες εμπειρίες χρήσης.


GALAXY Note II Product Image_Key Visual (1)Η Samsung Electronics αποκάλυψε στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης IFA 2012 το όραμα της για την αγορά ηλεκτρικών ειδών ευρείας κατανάλωσης και παρουσίασε μια σειρά από νέες συσκευές, συμπεριλαμβανομένων της 55ιντσών ES9500 OLED TV, των επαναστατικών ψυγείων Space Max, των οικολογικών ecobubble πλυντηρίων, του GALAXY Note ΙΙ καθώς και της GALAXY Camera. Το AllShare επισημάνθηκε επίσης ως η πλατφόρμα περιεχομένου που παρέχει στους χρήστες μεγαλύτερη σύνδεση και καλύτερο έλεγχο. Η πλήρης προϊοντική γκάμα της εταιρείας θα παρουσιαστεί από 31 Αυγούστου έως 5 Σεπτεμβρίου στις αίθουσες 20 και 5.1, στο εκθεσιακό κέντρο Messe του Βερολίνου.


Οι Τηλεοράσεις Νέας Γενιάς Επαναπροσδιορίζουν την Οπτική Εμπειρία
ES9000_001_Front_GoldΜε την πολυ-αναμενόμενη πρώτη, πανευρωπαϊκά, αποκάλυψη της 55-ιντσών OLED TV ES9500 και της 75-ιντσών LED ES9000 Smart TV η εταιρεία στόχο έχει να ενισχύει την ηγετική της θέση στη βιομηχανία των καταναλωτικών ηλεκτρονικών ειδών. Με απόλυτη ποιότητα εικόνας, συναρπαστικό περιεχόμενο και διαδραστικές εμπειρίες, οι πρόσφατες προσφορές της Samsung οδηγούν τη θέση της ως το νούμερο ένα κατασκευαστή τηλεοράσεων στον κόσμο για επτά συνεχόμενα έτη. «Έχουμε υψηλές προσδοκίες για το μέλλον» ανέφερε ο Boo-Keun Yoon του τομέα Consumer Electronics της Samsung. «Μέχρι το 2015, ελπίζουμε να γιορτάσουμε μια δεκαετία ως οι Νο1 κατασκευαστές τηλεοράσεων και οικιακών συσκευών σε παγκόσμιο επίπεδο».


Η 55-ιντσών ES9500 OLED TV της Samsung με την απεριόριστη αναλογία αντίθεσης, πλουσιότερα χρώματα και ταχύτερο χρόνο απόκρισης, σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής στη βιομηχανία της τηλεόρασης. Η ES9500 αναπαράγει ζωντανά χρώματα που είναι 20% τοις εκατό πιο πλούσια από ό, τι εκείνα που βρίσκονται στις τηλεοράσεις LED, δημιουργώντας μια πιο έντονη οπτική εμπειρία. Η τεχνολογία επίσης διαφοροποιεί μεταξύ διαφόρων βαθμών της απόχρωσης του μαύρου, παρέχοντας απαράμιλλη λεπτομέρεια σε σκιές, σχήματα και ανεπαίσθητα χρώματα. Χωρίς την ανάγκη για ξεχωριστή πηγή φωτός, το ES9500 προσφέρει χρόνους απόκρισης που είναι χιλιάδες φορές πιο γρήγοροι από την LCD τηλεόραση, αναπαράγοντας τις σκηνές δράσης και τα αθλητικά παιχνίδια χωρίς θαμπάδα κινήσεων και επιδεικνύοντας ρεαλιστική 3D εμπειρία που είναι ουσιαστικά απελευθερωμένη από παρασιτικές παρεμβολές.


Η OLED TV της Samsung έρχεται εξοπλισμένη με τη Samsung Multi View, ένα χαρακτηριστικό που επιτρέπει σε δύο ανθρώπους να παρακολουθήσουν δύο διαφορετικές εκπομπές ταυτόχρονα σε μία πλήρη οθόνη – με τη δυνατότητα να ακούσουν κάθε πρόγραμμα ξεχωριστά με τη χρήση των Multi View 3D γυαλιών της Samsung με ενσωματωμένα ακουστικά. Αυτή η άνευ προηγουμένου δυνατότητα καθίσταται εφικτή από τις υψηλές ταχύτητες επεξεργασίας της OLED TV και του καινοτόμου ασύρματου συστήματος ήχου της Samsung.


Για τους καταναλωτές που θέλουν μεγάλη οθόνη, προηγμένο σχεδιασμό και εμπλουτισμένη ποιότητα εικόνας, η Samsung παρουσίασε σήμερα την 75-ιντσών LED ES9000 Smart TV. Με ένα απίστευτα λεπτό πλαίσιο 7,9 χιλιοστών και ένα εκπληκτικό ροζ-χρυσό φινίρισμα, η ES9000 προσθέτει μια αίσθηση διαχρονικής πολυτέλειας και κομψότητας σε οποιαδήποτε εσωτερική διακόσμηση. Μία κρυφή pop-up φωτογραφική μηχανή ολοκληρώνει τον προηγμένο σχεδιασμό, επιτρέποντας στο χρήστη να απολαύσει πλήρως την εμπειρία που προσφέρει η απόδοση της μεγαλύτερης Samsung Smart TV.


Ιδιαίτερα σημαντικό, όμως, είναι ότι τόσο η ES9500 OLED TV όσο και η ES9000 Smart TV παρέχουν στους καταναλωτές μοναδικές εμπειρίες, επιτρέποντάς τους να εξερευνήσουν ελεύθερα και να ανακαλύψουν από μόνοι τους, είτε μέσα από χαρακτηριστικά, όπως το Smart Interaction, που περιλαμβάνει τις λειτουργίες ελέγχου φωνής, ελέγχου κίνησης και αναγνώρισης προσώπου είτε μέσα από προηγμένο, έξυπνο περιεχόμενο, που παρέχεται μέσω μοναδικών εφαρμογών, παιχνιδιών και υπηρεσιών.


Τεχνολογία ως Τρόπος Αυτό-έκφρασης
Όπως τα καταναλωτικά προϊόντα τεχνολογίας εξακολουθούν να αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές τα βιώνουν, έτσι διαφοροποιείται και ο τρόπος με τον οποίο οι καταναλωτές αλληλεπιδρούν με αυτά. Κατανοώντας αυτό το γεγονός, η Samsung ανέπτυξε την επόμενη οικογένεια προϊόντων προκειμένου να είναι πιο εύχρηστα, εξατομικευμένα και άμεσα εκφραστικά.


Δημιουργικότητα και Παραγωγικότητα απελευθερώνονται με το GALAXY Note ΙΙ
Το GALAXY Note ΙΙ βασίζεται στην επιτυχία του προκατόχου του, Galaxy Note, το οποίο ήταν το πρώτο smartphone για πραγματικά προσωπική, καλλιτεχνική και δημιουργική έκφραση. Με μία ευρεία 5,5 ιντσών HD Super AMOLED οθόνη, το Note II προσφέρει μια εκπληκτική οπτική εμπειρία. Τα χαρακτηριστικά Air View, S Planner, image gallery, η λειτουργία που επιτρέπει την προβολή του περιεχομένου ενός video, χωρίς να χρειάζεται να το ανοίξετε (preview), το Popup Note, που επιτρέπει στους χρήστες να ανοίγουν την εφαρμογή S Note στιγμιαία σε ένα pop-up window οπουδήποτε στην οθόνη, προσφέρουν μια διαισθητική και εύκολη εμπειρία multitasking.


Το εργονομικά σχεδιασμένο προηγμένο S Pen προσφέρει μια ακόμη πιο άνετη, πιο λεπτομερή και φυσική εμπειρία γραφής και σχεδιασμού. Το GALAXY Note II δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να προσωποποιούν το περιεχόμενο της συσκευής, καθώς επίσης να είναι πιο δημιουργικοί.


Με λειτουργικό σύστημα Android™ 4.1, Jelly Bean και επεξεργαστή 1.6GHz Quad-Core, το GALAXY Note II προσφέρει δυναμικές επιδόσεις στη δημιουργία περιεχομένου, το sharing και τις multitasking δυνατότητες.


Η Galaxy camera επαναπροσδιορίζει την έννοια των φωτογραφικών μηχανών
Συνδυάζοντας την πρωτοπορία της στα κινητά τηλέφωνα και την καινοτομία της στις φωτογραφικές μηχανές, η Samsung παρουσίασε τη Galaxy camera, μια εντελώς νέα κατηγορία φορητών συσκευών, που αναπτύχθηκαν προκειμένου να ταιριάζουν στην αλλαγή του τρόπου που επικοινωνούν οι καταναλωτές. Αυτή η τελευταία προσθήκη στην οικογένεια GALAXY συνδυάζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά 2 κόσμων – αυτού της φωτογραφικής μηχανής με εκείνο των smartphones – σε μια κομψή, νέα συσκευή. Στα πιο εξελιγμένα φωτογραφικά χαρακτηριστικά της συσκευής συμπεριλαμβάνονται οπτικό ζουμ 21x, αισθητήρας 16 Megapixel BSI CMOS και η λειτουργία «Smart Pro», που διευκολύνει τους χρήστες να επιτύχουν υψηλής ποιότητας, σχεδόν επαγγελματικές φωτογραφίες με λιγοστά και εύκολα βήματα. Από τον κόσμο των smartphone, η φωτογραφική μηχανή GALAXY δανείζεται τη συνδεσιμότητα μέσω 3G/4G και Wi-Fi, την πλοήγηση στο internet και την πρόσβαση σε περισσότερες από 600.000 εφαρμογές στο Google Play και στο Samsung Apps, που τρέχουν στο πιο τελευταίο λειτουργικό σύστημα Android 4.1 Jelly Bean.


Όλες αυτές τις λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά μπορούν οι χρήστες να τα απολαύσουν σε μία εξαιρετικά ζωντανή οθόνη 4,8-ιντσών HD Super Clear Touch, που τους επιτρέπει να κάνουν εύκολα λήψεις και να επεξεργάζονται τις εικόνες από την παλάμη των χεριών τους. Για περισσότερη ελευθερία κινήσεων, η GALAXY camera διαθέτει την επιλογή Voice Control, που επιτρέπει στους χρήστες, μέσω φωνητικών εντολών, να ελέγχουν μια σειρά από λειτουργίες, όπως «Zoom in» και «Shoot».


Samsung ATIV Smart PC –Η νέα οικογένεια Έξυπνων Συσκευών
Samsung ATIV Family Product ImageΗ σύγκλιση των τεχνολογιών και των συσκευών είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό για την νέα οικογένεια ATIV της Samsung. Από notebook PCs σε tablets και smartphones, οι λεπτά ραφιναρισμένες συσκευές της Samsung με τη λειτουργικότητα των Windows 8 θα αυξήσουν την παραγωγικότητα και θα προσφέρουν απρόσκοπτη εμπειρία χρήσης.
Το νέο εμπορικό σήμα Samsung ATIV για την πλήρη γκάμα των Windows συσκευών, είναι η αντίστροφη σειρά του VITA που σημαίνει «Ζωή» στα λατινικά – μια δέσμευση από τη Samsung που μπορεί να κάνει τη ζωή όλων μας πιο εύκολη. Ως ένα PC που μετατρέπεται σε tablet ή notebook PC, το 11,6-ιντσών ATIV Smart PC της Samsung προσφέρει τη φορητότητα και την ευκολία που παρέχει ένα tablet PC, καθώς και την υψηλή απόδοση που προσφέρει ένα notebook PC, όπως η πλήρης έκδοση του MS Office και η συμβατότητα των Windows 7. Σε συνδυασμό με ένα σύστημα αποσπώμενου πληκτρολογίου, 10 σημείων multi-touch οθόνη και ένα εξαιρετικά ευαίσθητο S-​​Pen, το ATIV Smart PC παρέχει ένα ισχυρό περιβάλλον εργασίας για εξαιρετική ελευθερία κινήσεων και μέγιστη παραγωγικότητα.


Δημιουργώντας το δικό σου Δίκτυό με AllShare
Το πιο πρόσφατο επίτευγμα των συσκευών της Samsung υποστηρίζεται από δίκτυο συνδέσεων που προσφέρει τη δυνατότητα στους χρήστες να δημιουργούν και να ελέγχουν περιεχόμενο. Αυτό το συνδεδεμένο οικοσύστημα είναι δυνατό με τη λειτουργία AllShare, που αποτελείται από τα AllShare Play, AllShare Cast και AllShare Control.
AllShare Play: Πρόσβαση σε κάθε video, εικόνα, αρχείο ή μουσική από κάθε συσκευή Samsung, περιλαμβανομένων των smartphones, των tables, των PCs και των τηλεοράσεων.
AllShare Cast: Επιτρέπει την προβολή περιεχομένου από το Samsung smartphone ή tablet σε οποιαδήποτε άλλη οθόνη τηλεόρασης ή monitor – χωρίς καλώδιο.
AllShare Control: Επιτρέπει καθολικό έλεγχο όλων των συσκευών, χρησιμοποιώντας ένα smartphone Samsung.


Οικιακές Συσκευές που Αντιλαμβάνονται τις Ανάγκες σου
ecobubble Washing MachineΚαθώς η Samsung αλλάζει τον τρόπο που οι καταναλωτές συνδέονται με τις συσκευές και το περιεχόμενό τους, αλλάζει επίσης τον τρόπο που οι καταναλωτές χρησιμοποιούν τις οικιακές συσκευές. Στην πραγματικότητα, η εταιρεία έχει παρουσιάσει τα επαναστατικά ψυγεία «Space Max» και τα οικολογικά πλυντήρια ecobubble που καταλαβαίνουν τους καταναλωτές και προσαρμόζονται έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του νοικοκυριού.


Για την Ευρώπη η Samsung κατανοεί ότι οι καταναλωτές ασχολούνται με τις αυξητικές τάσεις των τιμών στην ενέργεια, τον περιορισμένο χώρο στην κουζίνα και το περιβαλλοντικό αποτύπωμα των οικιακών συσκευών τους. Με αυτές τις παραμέτρους, η Samsung δημιούργησε την τεχνολογία «Space Max», η οποία προσφέρει περισσότερη ενέργεια στο εσωτερικό της συσκευής, διατηρώντας παράλληλα τον ίδιο όγκο και τις ίδιες διαστάσεις.


Αυτή η τεχνολογία είναι διαθέσιμη στα Side-by-Side ψυγεία 615 λίτρων, τα οποία αποτελούν το λόγο για τον οποίο η εταιρεία κατέχει την πρώτη θέση στη συγκεκριμένη κατηγορία για έξι συναπτά έτη. Κατ’ αυτόν τον τρόπο η τεχνολογία Space Max αυξάνει τη χωρητικότητα του French Door ψυγείου στα 520 λίτρα με 600 mm βάθος για να ταιριάζει εύκολα στις κουζίνες. Επίσης περιλαμβάνοντα καταψύκτες Bottom-Mounted, με εκλεπτυσμένο σχεδιασμό και χωρητικότητα 400 λίτρων.


Δεν είναι μόνο τα ψυγεία εξυπνότερα αυτό το χρόνο. Το ίδιο είναι και τα οικολογικά Eco Bubble πλυντήρια, με τον επαναστατικό τρόπο πλυσίματος ρούχων και διατήρησης της ποιότητάς τους. Ο κάδος είναι εξοπλισμένος με τεχνολογία Eco Bubble™ , η οποία εγγυάται καλύτερη πλύση σε κρύο νερό, ενώ διατηρεί την ποιότητα των υφασμάτων. Διαθέτει τεχνολογία που χρησιμοποιεί 70% λιγότερη ενέργεια για πλύση σε κρύο νερό, μειώνοντας την κατανάλωση ρεύματος και κατά συνέπεια το ύψος των λογαριασμών του ηλεκτρικού ρεύματος.