Το AIT προσκαλεί εταιρείες και οργανισμούς να συμμετάσχουν στο 8ο Career Days, που θα πραγματοποιηθεί στις 25 & 26 Σεπτεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του στην Παιανία.


ait_425xΤο Career Days είναι η ετήσια ανοιχτή εκδήλωση του ΑΙΤ για εταιρείες που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τους μεταπτυχιακούς φοιτητές και αποφοίτους του ΑΙΤ.


Οι απόφοιτοι του ΑΙΤ συνδυάζουν την ακαδημαϊκή πληρότητα, με την πρακτικότητα και την προσαρμοστικότητα στις συνεχώς μεταβαλλόμενες τεχνολογίες και επιχειρηματικό περιβάλλον.


Εταιρείες όπως η Accenture, η ATOS Origin, η Cisco, η Deloitte & Touche, η hol, η hp, η Huawei, η icap, η INTRACOM, η Microsoft, η Motorola, η Oracle, ο OTE, η PwC, η Siemens, η Velti, η Vodafone, η Wind, έχουν προσλάβει αποφοίτους του ΑΙΤ, ως consultants, project managers, ή developers. Επιβεβαιώνεται με τον καλύτερο τρόπο, ότι η γνώση, οι δεξιότητες και η hands-on εμπειρία των αποφοίτων του ΑΙΤ, λειτουργούν ενισχυτικά για το ανθρώπινο δυναμικό των οργανισμών, αλλά και για τον ανταγωνιστικό ρόλο τους στον τομέα των ΤΠΕ.


Για περισσότερες πληροφορίες και να συμμετάσχετε στο 8ο Career Days, επισκεφτείτε το www.ait.gr/career_days.