Η Lenovo επεκτείνει την ultraportable σειρά προϊόντων IdeaPad, με τα IdeaPad S300, S400 και S405 laptops.


lenovo s seriesΤα νέα, προσιτά, λεπτά και ιδιαίτερα ελαφριά laptops επιτυγχάνουν την απόλυτη ισορροπία μεταξύ φορητότητας και απόδοσης, για τους καταναλωτές που θέλουν μεγαλύτερη ισχύ από ένα netbook, μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και χαμηλότερη τιμή.


Με διαστάσεις μόλις 21,9mm και βάρος 1,8kg, η σειρά S διαθέτει κομψή εξωτερική σχεδίαση και στιλάτο μεταλλικό φινίρισμα, ενώ έρχεται με επεξεργαστές 3ης γενιάς Intel ® Core ™ ή AMD A-Series. Τα S Series laptops συνδυάζουν την άνεση, την απλότητα και τη γρήγορη απόκριση που χρειάζεται, για να προσφέρουν στους καταναλωτές έναν άριστο κατασκευαστικά υπολογιστή με σταθερή απόδοση και προσιτή τιμή.


«Ως παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά των PC, η επιτυχία της Lenovo βασίζεται στην ικανότητά μας να παρέχουμε καινοτόμα προϊόντα, σχεδιασμένα με επίκεντρο τον καταναλωτή, που προσφέρουν το τέλειο μίγμα ευκινησίας, απόδοσης και τιμής» δήλωσε ο Bai Peng, αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής του Business Unit των IdeaPad της Lenovo.


«Οι καταναλωτές δεν χρειάζονται απλώς ένα λειτουργικό προϊόν, αλλά ένα προϊόν που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους και θα εκφράζει το στυλ και τη μοναδικότητά τους. Τα IdeaPad S Series της Lenovo δίνουν στους καταναλωτές ακριβώς αυτό που χρειάζονται, συνδυάζοντας το ελαφρύ και μικρό μέγεθος, με τη δύναμη που απαιτείται για όλων των ειδών τις εργασίες, σε ένα οικονομικό και κομψό πακέτο».


Ισχυρό αλλά και έξυπνο
Εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, τα Lenovo IdeaPad S300 και S400 laptops διατίθενται με 3rd generation Core™ i3 και i5 επεξεργαστές, ενώ τα IdeaPad S405 τροφοδοτούνται από επεξεργαστές AMD A8 quad-core APU. Η μέχρι 500GB χωρητικότητα αποθήκευσης του σκληρού δίσκου (μέχρι 1TB στο S405) προσφέρει άφθονο χώρο για να αποθηκεύσετε μουσική, ταινίες και έγγραφα, και ο προαιρετικός 32GB solid state δίσκος για το S400 και S405 μπορεί να επιταχύνει το χρόνο εκκίνησης και απόκρισης των εφαρμογών. Επιπλέον, τα ειδικά χαρακτηριστικά έξυπνης διαχείρισης ενέργειας όχι μόνο αυξάνουν το χρόνο ζωής μεταξύ των φορτίσεων -έως 5 ώρες- αλλά προστατεύουν και τη μακροχρόνια αντοχή της μπαταρίας.


Όλα τα νέα S Series laptops διατίθενται με Windows 7 Home Professional και πληρούν τις προϋποθέσεις για αναβάθμιση σε Windows 8. Σχεδιασμένα για Windows 8, τα «έξυπνα» αναβαθμισμένα touchpad των S Series διευκολύνουν τον έλεγχο του scroll και του zoom, ενώ το AccuType πληκτρολόγιο προσφέρει την ιδανική πλατφόρμα για άνετη και ακριβή πληκτρολόγηση.


Οι χρήστες μπορούν επίσης να επωφεληθούν από τα καινοτόμα και εύχρηστα χαρακτηριστικά όπως το Lenovo Quick Start “instant on”, που εγγυάται απευθείας σύνδεση στο internet μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ακόμα και η προστασία των αρχείων γίνεται πλέον πανεύκολα με το OneKey™ Rescue System, που προσφέρει έναν εκπληκτικά απλό και γρήγορο τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, αλλά και επαναφορά δεδομένων, ανάκτηση κατεστραμμένων αρχείων από το σύστημα, και πλήρη σάρωση ιών.


Λεπτός και στιλάτος multimedia σύντροφος
Λεπτότερα από μία ίντσα και με βάρος λιγότερο από 2 κιλά, τα νέα laptops της Lenovo χαρακτηρίζονται από το μοντέρνο σχεδιασμό τους με μεταλλικό φινίρισμα και είναι διαθέσιμα σε μια πλούσια γκάμα χρωμάτων που περιλαμβάνει crimson red, silver grey και cotton-candy pink. Με HD widescreen display μέχρι και 14 ίντσες, HDMI output, ηχεία stereo και πιστοποίηση Dolby® Advanced Audio™ v2, τα νέα S Series laptops διαθέτουν υψηλής ποιότητος χαρακτηριστικά για συναρπαστική ψυχαγωγία και multimedia δραστηριότητες.


Διαθεσιμότητα
Τα Lenovo IdeaPad S300, S400, και S405 θα είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα το τέταρτο τρίμηνο του 2012 με Windows 8.