Δωρεάν προσκλήσεις περιμένουν τους φίλους του Wind F2G για να παρακολουθήσουν την ταινία “Ολική Επαναφορά” σε 3D.


F2G_Cover_PhotoΗ ταινία κυκλοφορεί στις αίθουσες στις 6 Σεπτεμβρίου ενώ οι φίλοι του WIND F2G στην Αθήνα θα έχουν αποκλειστικά την ευκαιρία να την απολαύσουν σε 3D ακριβώς μια μέρα νωρίτερα, την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου.


Όσοι θέλουν να απολαύσουν τον Collin Farrel, την Kate Beckinsale και την Jessica Biel να πρωταγωνιστούν στο απόλυτο παιχνίδι φαντασίας και πραγματικότητας χρειάζεται να μπουν στο site του F2G (www.f2g.gr) να εγγραφούν στο Μy F2G και να μπούν στη κλήρωση για 4 προσκλήσεις για την Avant πρεμιέρα της ταινίας.


Η πρεμιέρα προβάλλεται στο πλαίσιο της ενέργειας WINDF2G Cinema πρεμιέρες… για όλους και σε συνέχεια μιας σειράς πρώτων αποκλειστικών προβολών των δημοφιλέστερων ταινιών της φετινής κινηματογραφικής σεζόν όπως «MEN IN BLACK 3» και «what to expect when you are expecting” και “The Amazing Spideman”.


Οι φίλοι του WIND F2G και του σινεμά μπορούν να ενημερώνονται για τις πρεμιέρες που ετοιμάζει η εταιρεία μέσα από το www.f2g.gr και την σελίδα του F2G στο Facebook https://www.facebook.com/WINDF2G