H Virtual Trip Ltd συμμετείχε ως χρυσός χορηγός στο 11ο Ελληνικό Συμπόσιο Διαχείρισης Δεδομένων, ΕΣΔΔ.


vtripgroupΤο Συμπόσιο αποτελεί ετήσιο θεσμό της διεθνούς ελληνικής κοινότητας διαχείρισης δεδομένων για την παρουσίαση και συζήτηση των τελευταίων εξελίξεων του χώρου. Το πρόγραμμα του 11ου ΕΣΔΔ περιελάμβανε μεταξύ άλλων 27 παρουσιάσεις ερευνητικών εργασιών, εκπαιδευτικές ομιλίες, επιδείξεις λογισμικού, συζήτηση στρογγυλής τραπέζης. Την οργανωτική υποστηρίξη του συνδρίου ανέλαβαν το Πολυτεχνείο Κρήτης και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.


Το 11ο ΕΣΔΔ διεξήχθει με μεγάλη επιτυχία στα Χανιά στις 28 και 29 Ιουνίου 2012 στο ξενοδοχείο AVRA IMPERIAL, στο Κολυμπάρι Χανιών, μετά από δέκα επιτυχημένα συμπόσια σε Αθήνα, Θεσσαλονική, Κρήτη και Κύπρο.


Το Επιχειρηματικό Οικοσύστημα Virtual Trip
Το Επιχειρηματικό Οικοσύστημα Virtual Trip δημιουργήθηκε το 2000 στο Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης και αποτελείται σήμερα από δεκατέσσερις επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας με παρουσία σε Ηράκλειο, Αθήνα, Σαν Φρανσίσκο, Νέα Υόρκη, Άκρον, Μαδρίτη και Βρυξέλλες. Στελεχώνεται από 60 άτομα και ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών του το 2012 αναμένεται να ξεπεράσει τα 12 εκατ. ευρώ.