Η ACE-Hellas ανακοίνωσε την υπογραφή του συμφώνου συνεργασίας με την fischer, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στα συστήματα στερέωσης.


ace_hellas_logoΗ συνεργασία των δύο εταιρειών, μέσω της ενσωμάτωσης των προγραμμάτων υπολογισμού αγκυρίων (Compufix 8.4) και αναμονών οπλισμού χάλυβα (Rebarfix) της fischer στο πρόγραμμα στατικής και δυναμικής ανάλυσης SCADA Pro της ACE-Hellas, έρχεται να καλύψει με αποτελεσματικό τρόπο την ανάγκη για λύσεις σε καθημερινά προβλήματα των μηχανικών σχετικά με τη διαστασιολόγηση των αγκυρίων που απαιτούνται για την ανάληψη φορτίων σε δομικά έργα καθώς και την τοποθέτηση αναμονών οπλισμού σκυροδέματος σε υφιστάμενα κτίρια.


Οι χρήστες του SCADA Pro θα μπορούν πλέον να εκμεταλλευτούν τα σημαντικά αυτά οφέλη τα οποία θα ενσωματώνονται στη νέα έκδοση του προγράμματος εντελώς δωρεάν. Παράλληλα οι δύο εταιρείες ανακοίνωσαν ότι θα διοργανώσουν από κοινού σεμινάρια επιμόρφωσης των μηχανικών σε θέματα τεχνικής νομοθεσίας (ευρωκώδικες, ΚΑΝΕΠΕ, κλπ.) με παράλληλες παρουσιάσεις των προγραμμάτων SCADA Pro καθώς και των συστημάτων στερέωσης – αγκυρίων της fischer.


Ο όμιλος fischer (www.fischer.gr) διαθέτει 30 θυγατρικές επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο, με εργοστάσια παραγωγής σε Γερμανία (Altheim, Tumlingen, Horb, Emmendingen, Denzlingen), Αργεντινή, Βραζιλία, Κίνα, Ιταλία, Τσεχία και ΗΠΑ, ενώ εξάγει τα προϊόντα στερέωσης που κατασκευάζει σε περισσότερες από 100 χώρες.