Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου η συνολική κίνηση στο δίκτυο 3G της Cosmote αυξήθηκε κατά 15% σε σχέση με πέρυσι.


cosmoteΤην ημέρα του Δεκαπενταύγουστου ο όγκος δεδομένων από το σύνολο των συνδρομητών στο δίκτυο της εταιρείας αυξήθηκε κατά 42% σε σχέση με την ίδια ημέρα πέρυσι.


Λόγω της μεγάλης κάλυψης και των υψηλών ταχυτήτων που προσφέρει και στις τουριστικές περιοχές της χώρας μας, το δίκτυο της Cosmote για να σερφάρουν επιλέγουν και οι ξένοι επισκέπτες της χώρας μας, με τον αριθμό αυτών που το χρησιμοποιούν ταυτόχρονα σε καθημερινή βάση το φετινό Αύγουστο να φτάνει και πάλι τους 500.000 χιλιάδες.


Από την Κρήτη έως το Κιλκίς και από την Κέρκυρα στο Ιόνιο έως τη Λέρο, το Αγαθονήσι και τη Λήμνο στο Αιγαίο πρωταγωνίστριες στην αύξηση της κίνησης 3G είναι οι περιοχές της Ελλάδας εκτός αστικών κέντρων που αποτελούν και προορισμούς διακοπών.


Την πιο εντυπωσιακή αύξηση παρουσίασαν τα Νότια Ιωάννινα, η Θεσπρωτία και η Λευκάδα όπου η κίνηση στο δίκτυο 3G το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου ενισχύθηκε κατά περισσότερο από 100% σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2011. Στην Πρέβεζα η κίνηση αυξήθηκε κατά 98%, στο Κιλκίς 92% ενώ στην Ευρυτανία κατά 73%. Στο νότιο Ρέθυμνο η αύξηση ανήλθε σε 65%, στην Κέρκυρα 40% ενώ στην Πάτμο, τη Λέρο και το Αγαθονήσι η κίνηση αυξήθηκε κατά 15%, πάντα σε σχέση με την περυσινή χρονιά.