Ο Epson EH-TW9000W ανακηρύχθηκε European Projector 2012-2013 από την European Imaging and Sound Association (EISA).


Epson-Photo Material - EH-TW9000Η επιτροπή της EISA εντυπωσιάστηκε από την εύκολη εγκατάσταση του προϊόντος, την άριστη επεξεργασία video και την αποτύπωση της κίνησης, σχολιάζοντας: “Ο προβολέας αποτελεί μια από τις καλύτερες λύσεις στην αγορά σήμερα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να φτιάξετε την εγκατάσταση home cinema των ονείρων σας.”


Η Madlyne Colson, product manager στην Epson Europe, σχολιάζει: “Τα βραβεία EISA αποτελούν σημαντικό δείκτη ποιότητας των προϊόντων της αγοράς και η αναγνώριση αυτή για τον EH-TW9000W αποτελεί απόδειξη της εξειδίκευσής μας να παράγουμε προβολείς υψηλής ποιότητας. Το βραβείο είναι μια ακόμα αναγνώριση για τον ΕH-TW9000W που προστίθεται στο βραβείο TIPA (Technical Image Press Association), που κατέκτησε νωρίτερα φέτος. Η Epson είναι υπερήφανη που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή στις τεχνολογίες προβολής και home cinema.”


Ο Epson EH-TW9000W είναι ο πρώτος ασύρματος προβολέας Full HD 3D της αγοράς και επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν τον προβολέα χωρίς καλώδια. Είναι η ναυαρχίδα της σειράς προβολέων της Epson και προσφέρει την απόλυτη τρισδιάστατη εμπειρία με εξίσου υψηλό White και Colour Light Output στα 2,400 lumens και υψηλό λόγο αντίθεσης μέχρι 200,000:1, που συμπληρώνονται από υψηλής ποιότητας τεχνικά χαρακτηριστικά. Ο EH-TW9000W επιτρέπει ασύρματη συνδεσιμότητα full HD, διασφαλίζοντας στους λάτρεις των ταινιών, των βιντεοπαιχνιδιών αλλά και των αθλητικών μεταδόσεων τη δυνατότητα να απολαμβάνουν δυναμική εμπειρία 3D στην άνεση του σπιτιού τους καθώς και υψηλής ποιότητας εικόνες 2D.