H Panasonic Viera TX-P50VT50 ανακηρύχθηκε Τηλεόραση Plasma της Χρονιάς στην Ευρώπη, για το έτος 2012-2013, από την EISA.


vt50Η αναφορά της Panasonic στην ποιότητα εικόνας, η τηλεόραση VIERA TX-P50VT50 ανακηρύχθηκε « Τηλεόραση Plasma της Χρονιάς στην Ευρώπη, για το έτος 2012-2013», από την επιτροπή βραβείων της EISA. Το βραβείο δόθηκε ως αναγνώριση για τα βαθιά επίπεδα του μαύρου που οφείλονται σε ένα βελτιωμένο φίλτρο οθόνης το οποίο εμποδίζει την είσοδο εξωτερικού φωτός, για την αναπαραγωγή φυσικού χρώματος και την εκπληκτική απόδοση Full HD 3D αλλά και τον κομψό σχεδιασμό τηςαπό μέταλλο και γυαλί.


Η Ευρωπαϊκή Ένωση Εικόνας και Ήχου EISA, συστάθηκε το 1982, ως ένας οργανισμός πολυμέσων που ειδικεύεται σε δοκιμές ηλεκτρονικών καταναλωτικών προϊόντων. Με μέλη του πενήντα περιοδικά ήχου, φορητών ηλεκτρονικών συσκευών, βίντεο και φωτογραφίας από 19 Ευρωπαϊκές χώρες, τα βραβεία της Ένωσης EISA αποτελούν μεγάλη διάκριση για ένα προϊόν και βασικό γνώμονα για την επιλογή και την αγορά του από τους καταναλωτές.


Η τηλεόραση VIERA TX-P50VT50 NeoPlasma της Panasonic κατέπληξε την επιτροπή της EISA με την εξαιρετική της απόδοση σε 2D αλλά και σε 3D. Εξηγώντας γιατί η TX-P50VT50 επιλέχθηκε ως «Τηλεόραση της χρονιάς 2012-2013», η επιτροπή της EISA σχολίασε:
«Η τηλεόραση TX-P50VT50 της Panasonic είναι απλώς η καλύτερη τηλεόραση που θα μπορούσατε να αγοράσετε, προσφέρει βαθιά επίπεδα μαύρου, φυσικά χρώματα και εκπληκτική απόδοση Full HD 3D. Επίσης, είναι εξοπλισμένη με λειτουργίες τελευταίας τεχνολογίας που περιλαμβάνουν ενσωματωμένο Wi-Fi, πλοηγό διαδικτύου, πρόσβαση σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εφαρμογές μέσω του Viera Connect και μία προηγμένη λειτουργία βαθμονόμησης. Η συνδεσιμότητα της είναι εξαιρετική με υποδοχή κάρτας SD, 4 εισόδους HDMI και 3 θύρες USB. Η Panasonic TX-P50VT50 είναι η νούμερο ένα επιλογή για καταναλωτές που προτιμούν την ποιότητα εικόνας που προσφέρει η τεχνολογία plasma».


O Fabian Roth, Γενικός διευθυντής – Υπεύθυνος των τηλεοράσεων στο τμήμα Marketing της Panasonic στην Ευρώπη είπε: « Έχουμε αφοσιωθεί στην συνεχή εξέλιξη της σειράς τηλεοράσεων VIERA ώστε να διασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους καταναλωτές μας, σε ό,τι έχει να κάνει με τις οικιακές συσκευές εικόνας και ήχου. Η TX-P50VT50 παρέχει τη βέλτιστη ποιότητα εικόνας σε 2D και 3D αλλά και βελτιωμένες λειτουργίες δικτύωσης Viera Connect, σε ένα λεπτό και κομψό σχεδιασμό. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που οι κριτές της EISA αναγνώρισαν ότι η σειρά τηλεόραση VIERA θέτει το πρότυπο για τις συσκευές εικόνας και ήχου οικιακής χρήσης».


Το Blu-ray player DMP-BDT500 και ο φακός LUMIX G VARIO 12-35mm / F2.8 ASPH./POWER O.I.S βραβεύτηκαν επίσης με από την EISA. Το Blu-ray player κέρδισε το βραβείο «Blu ray player για τη χρονιά 2012-2013 στην Ευρώπη, και η επιτροπή των βραβείων EISA δήλωσε: « Το DMP-BDT500 της Panasonic τα έχει όλα. Είναι γρήγορο και αξιόπιστο κατά την ανάγνωση δίσκων CD/DVD/BD, προσφέρει πρόσθετες εφαρμογές για σύνδεση με υπηρεσίες internet ενώ επιτρέπει και streaming αρχείων DLNA. Οι υποδοχές σύνδεσης περιλαμβάνουν 2 HDMI, διευκολύνοντας την σύνδεση με το υπόλοιπο σύστημά σας». Ο φακός κέρδισε το βραβείο «Φακός συστήματος Compact για το έτος 2012-2013 στην Ευρώπη», εντυπωσιάζοντας την κριτική επιτροπή των Βραβείων EISA με το «φακό UHR για ελαχιστοποίηση των χρωματικών αποκλίσεων και τη διατήρηση υψηλής ποιότητας σε όλη την περιοχή της εικόνας και τη μεταλλική κατασκευή του σώματός του».


Όλα τα βραβεία θα απονεμηθούν επίσημα στην Τελετή απονονής των βραβείων EISA την 31η Αυγούστου, στο ξενοδοχείο Ritz Carlton στο Βερολίνο.