Το νέο smartphone BlackBerry Storm , με οθόνη αφής, GPS και κάμερα 3.2 MP, είναι σχεδιασμένο αποκλειστικά για τη Vodafone.

Blackberry Storm 9500

Blackberry Storm 9500

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί από σήμερα να συμπληρώσει τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το Blackberry Storm 9500, το πρώτο BlackBerry smartphone με οθόνη αφής, κατασκευασμένο αποκλειστικά για τη Vodafone, μέσα από το www.vodafone.gr, στα καταστήματα Vodafone και μέσω του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών.

• Μεγάλη, υψηλής ανάλυσης οθόνη με τεχνολογία SurePress, που συνδυάζεται με το εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας δίκτυο της Vodafone για κορυφαίας κλάσεως περιήγηση στο διαδίκτυο και πρόσβαση στο email
• Εξαιρετικό για να κρατάτε συνεχή επαφή – όλα τα μηνύματα σε ένα φάκελο εισερχομένων
• Γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στις αγαπημένες σας ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης
• Υπηρεσίες multimedia με την υπέροχη εμπειρία της μουσικής και του βίντεο

Το BlackBerry Storm με την κομψή του σχεδίαση και τους πολύ καλούς χρόνους αναμονής και ομιλίας, συνδυάζει υπηρεσίες μηνυμάτων που περιλαμβάνουν ασφαλή λήψη email, SMS και ειδοποιήσεων από τα κοινωνικά δίκτυα σε έναν ενιαίο φάκελο εισερχομένων. Διαθέτει επίσης ενσωματωμένο δέκτη A-GPS, εξαιρετική ποιότητα ήχου και κάμερα των 3.2 MP, με δυνατότητα geo-tagging και λήψης βίντεο, ενώ αξιοποιεί την εκπληκτική καθαρότητα της οθόνης για υψηλή απόδοση πολυμέσων, υποστηρίζοντας κάρτες επέκτασης μνήμης έως 16GB, σε συνδυασμό με το γρήγορο και αξιόπιστο ευρυζωνικό δίκτυο της Vodafone.
Από πλευράς χειρισμού, το BlackBerry Storm συνδυάζει τα γνωστά σε όλα τα BlackBerry smartphones πλήκτρα menu και escape και προσθέτει υποστήριξη multi-touch που επιτρέπει στον χρήστη να εκτελέσει τις λειτουργίες select, scroll, pan και zoom ώστε να βρεθεί εύκολα, γρήγορα και διαισθητικά εκεί που επιθυμεί. Το BlackBerry Storm περιλαμβάνει ένα βελτιωμένο browser υψηλής απόδοσης, για ταχύτατη περιήγηση στο διαδίκτυο, με δυνατότητα παρακολούθησης σε διάταξη portrait ή landscape.
Η οθόνη αφής SurePress των 3.25 ιντσών προσφέρει στο χρήστη ποικίλες εμπειρίες. Παρά την επίπεδη επιφάνεια, ο χρήστης νιώθει σαν να πιέζει αληθινά τα εικονικά πλήκτρα που φωτίζονται με το άγγιγμα. Έτσι γίνεται εύκολη και γρήγορη τόσο η πληκτρολόγηση μηνυμάτων SMS και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όσο και η μετάβαση στις διάφορες λειτουργίες του τηλεφώνου. Οι πελάτες θα έχουν ακόμη τη δυνατότητα επιλογής πληκτρολογίου τύπου QWERTY, SureType ή multi-tap.
Η απουσία του συμβατικού πληκτρολογίου ελευθερώνει περισσότερο χώρο για την υψηλής ευκρίνειας οθόνη και επιτρέπει στους χρήστες την πιο άνετη θέαση συνημμένων αρχείων, καθώς και την ανάγνωση και την επεξεργασία εγγράφων.
Η πρωτοποριακή οθόνη με ανάλυση 480×360 pixel αλλάζει από κάθετη σε οριζόντια με την περιστροφή της συσκευής, ενώ αλλάζει αυτόματα τη μορφή του πληκτρολογίου από multi-tap ή SureType® της RIM σε πλήρη διάταξη QWERTY. Ο πελάτης μπορεί να κατεβάσει μια μεγάλη γκάμα τραγουδιών και βίντεο μεγάλου μήκους, έτσι ώστε να αξιοποιήσει την εντυπωσιακή καθαρότητα της οθόνης και την απίστευτη ποιότητα ήχου του smartphone.
Το BlackBerry Storm διατηρεί την πλήρη λειτουργικότητα και την ασφάλεια του BlackBerry solution® αλλά είναι ταυτόχρονα ιδανικό και για τους ενθουσιώδεις χρήστες των Facebook, ενώ οι λάτρεις του Flickr θα ενθουσιαστούν με την ευκολία και την ταχύτητα με την οποία μπορούν να ανεβάσουν τις φωτογραφίες τους μέσα σε δευτερόλεπτα από τη λήψη τους.
Τέλος, επιπρόσθετα σε όσα αναφέρθηκαν παραπάνω, ο πελάτης έχει πρόσβαση στις υπηρεσίες ψυχαγωγίας και πληροφοριών της Vodafone, μεταξύ των οποίων τα Vodafone Music, και Vodafone live!