Το Ολοκληρωμένο Σύστημα Παραγγελιοληψίας Πωλήσεων της Β.Ι. Αλμπάνης συνεργάζεται με το tablet ET1 της Motorola.


albanis motorola et1Η λύση αποτελείται από το tablet της Motorola ET1 το μοναδικό επαγγελματικό tablet με λειτουργικό Android που προσφέρεται στην ελληνική αγορά. Ανάμεσα στα πολλαπλά χαρακτηριστικά του είναι η θωρακισμένη κατασκευή του που προσφέρει αντοχή στις πτώσεις, η μεγάλη οθόνη 7”, ο δυνατός επεξεργαστής dual-core 1GHz, η μνήμη RAM 1GB, ο αποθηκευτικός χώρος 8GB επεκτάσιμος με microSD έως 32GB, το WiFi, το Bluetooth 2.1+EDR, το GPS και η μπαταρία (hot swap) μεγάλης διάρκειας λειτουργίας, που αξιοποιούνται πλήρως από το λογισμικό προς διευκόλυνση των χρηστών.


Ταυτόχρονα περιλαμβάνει την εφαρμογή παραγγελιοληψίας πωλήσεων ειδικά προσαρμοσμένη στο λειτουργικό Android, φτιαγμένη από την Β.Ι. Αλμπάνης Α.Ε μια εταιρία που ειδικεύεται στο σχεδιασμό την ανάπτυξη παροχή και υποστήριξη λύσεων και υπηρεσιών AIDC, διαχείρισης πωλήσεων, αποθηκών και απογραφής, καθώς και στο χώρο της διανομής προϊόντων και λύσεων πληροφορικής στα Βαλκάνια και στην Κύπρο τα τελευταία 30 χρόνια.


Στόχος του Ολοκληρωμένου Συστήματος Παραγγελιοληψίας Πωλήσεων της Β.Ι. Αλμπάνης Α.Ε είναι να συμβάλλει σημαντικά στην αύξηση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πελάτες, στη μείωση του χρόνου για τη λήψη παραγγελίας, στην ελαχιστοποίηση των λαθών κατά την εκτέλεση των παραγγελιών και στην καλύτερη οργάνωση της επιχείρησης. Καλύπτει πλήρως τις ανάγκες όλων των πωλήσεων κάθε εταιρείας, με δυνατότητες προσαρμογής και ευελιξίας, στην φορητή παραγγελιοληψία, δειγματισμός σε έκθεση και στο κατάστημα, εισπράξεις, διαχείριση ατζέντας και δρομολογίων, καταγραφές merchandising και ανταγωνισμού, καρτέλες πελατών και ευρετήρια παραγγελιών, διαχείριση τιμοκαταλόγων, κ.ά.