Τη στήριξή της σε αθλητές με ήθος και υψηλές επιδόσεις, προσφέρει η Cyta Ελλάδος με αφορμή τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012.


Aggeliki SkarlatouΗ Αγγελική Σκαρλάτου, πρωταθλήτρια ιστιοσανίδας (windsurfing) και η πρωταθλήτρια άλματος εις μήκος Ανθή Καραγιάννη, των οποίων η Cyta είναι χορηγός, συμμετέχουν με τα ελληνικά χρώματα στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, αντίστοιχα. Οι δύο αθλήτριες ξεχωρίζουν λόγω των σημαντικών, παγκόσμιων διακρίσεων που έχουν στη φαρέτρα τους.


Ταυτόχρονα, με αφορμή αυτή τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, σύμβολο της ενεργούς συμμετοχής, η εταιρεία στέλνει μηνύματα κατά του εθισμού στο διαδίκτυο, μέσω της παραγωγής και προβολής κοινωνικού, τηλεοπτικού μηνύματος στο οποίο συμμετέχουν όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες που στηρίζει η εταιρεία, εντός και εκτός Ολυμπιακού στίβου. Έτσι, η Αγγελική, η Ανθή, ο Μάριος (Γιακουμάτος – Ξιφασκία), ο Κυριάκος (Ιωάννου – άλμα εις ύψος, που στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου εκπροσωπεί την Κύπρο) και ο αγαπημένος του κοινού Iron Mike (Μιχάλης Ζαμπίδης – Kick Boxing) ενώνουν τις φωνές τους με τη Cyta και διαδίδουν τα μηνύματα της ζωής, της δράσης και της ισορροπημένης χρήσης του διαδικτύου.


H Cyta Ελλάδος υποστηρίζει υπερήφανα αθλητές του τόπου μας που βρίσκονται σε ανοδική πορεία και αποτελούν υγιή πρότυπα για τους νέους μας, τους εύχεται κάθε επιτυχία και στέλνει σε μικρούς και μεγάλους μηνύματα κατά του εθισμού στο διαδίκτυο.