H Ace-Hellas σας βοηθά να εξοικονομήσετε χρήματα, ανακυκλώνοντας τις παλιές συσκευές σας σε ένα από τα καταστήματά Golden-i.


golden-iΠαλαιότερα μοντέλα των iPod, iPad, iPhone ή άλλων κινητών τηλεφώνων οποιουδήποτε κατασκευαστή αποκτούν αξία με την ανακύκλωσή τους.


Να σημειώσουμε ότι η τιμή για κάθε ανακύκλωση συσκευής στο Golden-i διαμορφώνεται από το αν το προϊόν λειτουργεί ή όχι. Για παράδειγμα, κάθε κινητό τηλέφωνο που θα προσκομίζεται προς ανακύκλωση θα πρέπει να πληροί συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις για να χαρακτηριστεί πως λειτουργεί. Μεταξύ αυτών των προϋποθέσεων, περιλαμβάνονται και τα εξής:
• Να ενεργοποιείται και να απενεργοποιείται
• Να είναι πλήρες με όλα τα καλύμματα μπαταρίας και τα εξαρτήματα της συσκευής.
• Η συσκευή δεν θα πρέπει να φέρει ρωγμές, να λείπουν πλαστικά/μεταλλικά μέρη ή πλήκτρα.
• Η οθόνη LCD να λειτουργεί και να ενεργοποιείται σωστά και πλήρως μετά το διαδικτυακό μήνυμα καλωσορίσματος.
• Οι μηχανισμοί κύλισης πρέπει να λειτουργούν σωστά.


Εάν κάποιο τηλέφωνο δεν πληροί κάποιον από τους όρους και τις προϋποθέσεις, χαρακτηρίζεται ως προϊόν που δε λειτουργεί αλλά μπορεί να παραληφθεί για ανακύκλωση.


Επειδή οι τιμές αλλάζουν σχεδόν καθημερινά, όλοι μπορούν να βγάλουν τις παλιές τους συσκευές από το συρτάρι καθώς με την ανακύκλωσή τους, κερδίζουν. Ενδεικτικά, αναφέρουμε ότι για κάθε συσκευή που θα ανακυκλωθεί, είτε λειτουργεί είτε όχι, το κέρδος μπορεί να φτάσει έως και 380€. Περισσότερα σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις των συσκευών προς ανακύκλωση, υπάρχουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.golden-i.gr/campaign/010812/ ή σε ένα από τα δύο καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.