Περισσότερες επιλογές και χαμηλότερες χρεώσεις για επικοινωνία και internet στο εξωτερικό προσφέρει η Vodafone.


vodafone-logoΗ Vodafone προσφέρει νέες πρωτοποριακές λύσεις για όσους ταξιδεύουν στο εξωτερικό και δίνει την ευκαιρία σε όλους, επαγγελματίες και ιδιώτες να απολαμβάνουν περισσότερη επικοινωνία και χρήση internet με προνομιακές χρεώσεις.


Συγκεκριμένα, η Vodafone διαθέτει για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά τα προγράμματα Vodafone My Business Europe για τον επαγγελματία που ταξιδεύει συχνά στo εξωτερικό. Τα Vodafone My Business Europe ενισχύουν τα επαγγελματικά προγράμματα Vodafone Μy Business και προσφέρουν επιπλέον 50 λεπτά ομιλίας και 50 ΜΒ για χρήση αποκλειστικά κατά την περιαγωγή στην Ευρωπαϊκή Ένωση, λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα, απεριόριστες ενδοεταιρικές κλήσεις και ενσωματωμένα MB για χρήση internet από το κινητό, και όλα αυτά με ένα μόνο πάγιο!


Παράλληλα, όλοι οι συνδρομητές Vodafone μπορούν να απολαμβάνουν περισσότερα ΜΒ για να σερφάρουν ελεύθερα στο Internet από το κινητό τους ή να βλέπουν τα e-mail τους στο εξωτερικό, χωρίς να ανησυχούν για το κόστος. Με το Ημερήσιο πρόγραμμα περιαγωγής δεδομένων τώρα έχουν όλοι στη διάθεσή τους 15ΜB στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μόνο με €5 την ημέρα και 5ΜΒ στον υπόλοιπο κόσμο, με €15 την ημέρα.


Τέλος, όλοι οι συνδρομητές Vodafone μπορούν να έχουν πάντα τον έλεγχο του κόστους χρήσης τους σε όλο τον κόσμο, καθώς ενημερώνονται αυτόματα με γραπτό μήνυμα, όταν η μηνιαία χρέωση από χρήση internet στο εξωτερικό φτάσει τα €50.