Η νέα έκδοση σηματοδοτεί την ολοκλήρωση της ανάπτυξης και δοκιμής του προϊόντος, καθώς και τη διάθεσή του στους κατασκευαστές.


windows-8-logoΗ Microsoft Corp ανακοίνωσε χθες την ολοκλήρωση της RTM (Release to manufacturing) έκδοσης των Windows 8, του τελευταίου σημείου ορόσημου πριν την διάθεση στο ευρύ κοινό του πολύ-αναμενόμενου λειτουργικού συστήματος. Κατόπιν αυτού, οι συνεργαζόμενοι κατασκευαστές θα μπορούν να προετοιμάσουν τα προϊόντα τους εγκαίρως για την παγκόσμια διάθεση των Windows 8 στις 26 Οκτωβρίου του 2012.


Τα Windows 8 προσφέρουν μία εμπειρία σχεδιασμένη από την αρχή, γρήγορη και άμεση, ενώ η RTM έκδοση σηματοδοτεί την ολοκλήρωση της ανάπτυξης του κώδικα, όπως έχει διαμορφωθεί σύμφωνα και με τις παρατηρήσεις των πελατών και των developers που δοκίμασαν τις προηγούμενες εκδόσεις, η διάθεση των οποίων ξεκίνησε από τις αρχές του περασμένου Σεπτεμβρίου.


Ειδικά κοινά, στα οποία συμπεριλαμβάνονται developers, επαγγελματίες της πληροφορικής και συνεργάτες, θα έχουν έγκαιρη πρόσβαση στον τελικό RTM κώδικα, λίγο αργότερα μέσα σε αυτό το μήνα. Ημερομηνίες – κλειδιά είναι οι εξής:
• 15 Αυγούστου: Οι developers που αναπτύσσουν νέες εφαρμογές για τα Windows 8 θα μπορούν να κατεβάσουν την τελική έκδοση των Windows 8 μέσω της συνδρομής