Η Nokia ανακοίνωσε πως η καινούρια αναβάθμιση για το Nokia Drive είναι διαθέσιμη στο Marketplace για τα Lumia 610, 710, 800 και 900.


nokia-drive-3Το Nokia Drive διαθέτει την καλύτερη turn-by-turn εμπειρία οδηγιών πλοήγησης και επιτρέπει στους χρήστες να φτάσουν σε κάθε τους προορισμό εύκολα και με ασφάλεια, ακόμη και χωρίς σύνδεση στο Ίντερνετ.


Η Nokia, η μεγαλύτερη εταιρία χαρτογράφησης παγκοσμίως, συνεχίζει να εξελίσσεται με την άμεση και συνεχή βελτίωση των εφαρμογών τοπικού ενδιαφέροντος. Το Nokia Drive είναι διαθέσιμο για τους χρήστες των συσκευών Nokia Lumia, οι οποίοι δεν θα χρειαστεί να περιμένουν το Windows Phone 8 για να απολαύσουν τα ακόλουθα νέα χαρακτηριστικά:


Αυτόματη λειτουργία μέρας/ νύχτας για άριστη ορατότητα
Η προσαρμογή των ρυθμίσεων σε λειτουργία μέρας ή νύχτας, ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού, δεν είναι πλέον απαραίτητη. Το Nokia Drive προσαρμόζει αυτόματα την οθόνη του Nokia Lumia για καλύτερη ορατότητα στην οδήγηση κατά τη διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας, μειώνοντας τις πιθανότητες απόσπασης της προσοχής.


Pin to start: βρείτε το δρόμο σας με ένα άγγιγμα
Ο χρήστης μπορεί να αποθηκεύσει στο βασικό μενού τους αγαπημένους του προορισμούς για άμεση πρόσβαση στις οδηγίες πλοήγησης. Η συγκεκριμένη λειτουργία αποτελεί ένα από τα καλύτερα παραδείγματα χρήσης των tiles στα Windows Phones. Με ένα άγγιγμα στην αρχική οθόνη, μπορεί να ξεκινήσει η καθοδήγηση στον προορισμό, χωρίς συνεχή αναζήτηση και πλοήγηση μέσα από διαφορετικές επιλογές και μενού.