H Dell παρέχει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να πραγματοποιούν περισσότερα από ποτέ, με ανανεωμένη σειρά υπολογιστών.


Dell_OptiPlex_AIO_topΗ Dell ανακοινώνει στην ελληνική αγορά την πλήρη προϊοντική ανανέωση στις σειρές των φορητών υπολογιστών Latitude και επιτραπέζιων OptiPlex, με χαρακτηριστικά ανθεκτικότητας και σχεδίαση εμπνευσμένη από τις παρατηρήσεις των χρηστών. Τα νέα μοντέλα ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των επαγγελματιών, ενώ ταυτόχρονα συνδυάζουν τεχνολογίες αιχμής σε ό,τι αφορά στη διαχείριση και την προστασία των δεδομένων.


Οι νέες λύσεις της Dell ενοποιούνται απροβλημάτιστα στα σύγχρονα αναπτυσσόμενα επιχειρηματικά περιβάλλοντα, που απαιτούν ασφαλή πρόσβαση στα δεδομένα οποιαδήποτε στιγμή από οπουδήποτε, ενώ παρέχουν εντυπωσιακή παραγωγικότητα, για να ικανοποιούν τις απαιτήσεις του ολοένα και μεγαλύτερου ποσοστού του ανθρώπινου δυναμικού που βρίσκεται εν κινήσει.


«Αποτελεί παράδοση της Dell η παροχή λύσεων υπολογιστών που βοηθούν τους πελάτες να αυξάνουν την παραγωγικότητα και να παράγουν αποτελέσματα. Σήμερα προσφέρουμε το πιο ισχυρό χαρτοφυλάκιο προϊόντων, ενοποιημένων λύσεων και υπηρεσιών, για να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις κάθε μεγέθους να πραγματοποιήσουν περισσότερα από ποτέ» αναφέρει ο Sam Burd, αντιπρόεδρος, Personal Computing Product Group, Dell. «Η νέα σειρά υπολογιστών της Dell βοηθά τους πελάτες να είναι πιο αποτελεσματικοί, με συσκευές που σχεδιάστηκαν με γνώμονα τις ανάγκες εργασίας και λύσεις που ενισχύουν τις δυνατότητες των τελικών χρηστών, είτε αυτοί βρίσκονται σε μια αίθουσα συσκέψεων, είτε σε εκπαιδευτικό περιβάλλον, στο νοσοκομείο ή σε μια αποστολή – ενώ παρέχουν δυνατότητες διαχείρισης τεχνολογίας αιχμής και την προστασία δεδομένων που απαιτούν τα τμήματα ΙΤ.»


Οικογένειες προϊόντων Dell Latitude E-family & Dell OptiPlex
Dell_Latitude_laptopΟι νέες λύσεις συστημάτων client παρέχουν δυναμικά, ευέλικτα και εύκολα κατανοητά περιβάλλοντα, με στυλ και προηγμένη σχεδίαση αλλά και έλεγχο επαγγελματικής κλάσης. Με εύρος που ξεκινά από εισαγωγικού επιπέδου λύσεις και φθάνει έως κορυφαίες προτάσεις από desktop έως υπερ-φορητούς, οι νέοι φορητοί και desktop προσφέρουν τα εξής:
• Μακροχρόνια ανθεκτικότητα: Με τεχνολογία απόσβεσης κραδασμών StrikeZone™, αισθητήρα ελεύθερης πτώσης ταχύτατης απόκρισης και την πρόσφατη προσθήκη ελαστικής απομόνωσης σκληρού δίσκου, συμβάλλουν στην προστασία των δεδομένων κατά τις πτώσεις και τους κραδασμούς.
• Παραγωγικότητα: Μεγάλη αυτονομία μπαταρίας που φθάνει έως 32,7 ώρες με προαιρετική μπαταρία 9 στοιχείων και πρόσθετες μπαταρίες, 2GB μνήμης, ενσωματωμένα γραφικά, επεξεργαστές Intel® Core™ 3ης γενιάς, προαιρετικά σκληρό δίσκο SSD 128GB και τεχνολογία ExpressCharge™ για 80% φόρτιση σε μια ώρα (διατίθενται σε επιλεγμένες συνθέσεις)1,2.
• Τα πλέον διαχειρίσιμα συστήματα στον κλάδο: Οι νεότερες τεχνολογίες διαχείρισης συστημάτων Intel™ vPro, Intel Active Management Technology 8.x με τα αποκλειστικά vPro extensions της Dell, που υποστηρίζουν απομακρυσμένη διαχείριση BIOS και απομακρυσμένη διαχείριση σκληρού δίσκου, επιτρέπουν στα τμήματα ΙΤ να διαχειρίζονται εξ αποστάσεως τους φορητούς Latitude Ε-family και τους επιτραπέζιους OptiPlex, περιλαμβάνοντας και εύκολη διαχείριση τύπου out-of-band.
• Υψηλού επιπέδου προστασία δεδομένων: Τα χαρακτηριστικά Dell Data Protection | Encryption προσφέρουν το υψηλότερο επίπεδο FIPS (Federal Information Processing Standards) 140-2 Level 3, πιστοποίηση που διατίθεται ήδη στην αγορά -αποκλειστικά από την Dell- με τον προαιρετικό Hardware Encryption Accelerator.
• USB 3.0: Η τεχνολογία USB 3.0 προσφέρει ταχύτατη μεταφορά δεδομένων σε τοπικά συστήματα αποθήκευσης και συγχρονισμό, με 10 φορές μεγαλύτερη ταχύτητα από το USB 2.0, ενώ η τεχνολογία USB Powershare επιτρέπει τη φόρτιση συσκευών USB 3.0 σε κατάσταση sleep.
• Προηγμένη συνδεσιμότητα: Διαθέσιμη με προαιρετική λύση LTE Mobile Broadband και Bluetooth 4.0.
• Επιδόσεις: Επεξεργαστές Intel Core 3ης γενιάς και επιλογές επέκτασης μνήμης και καρτών γραφικών.


Στη βάση των καινοτομιών που εισήχθησαν στην προηγούμενη σειρά εταιρικών υπολογιστών και έτυχαν εξαιρετικά θετικών σχολίων, με περισσότερες από 100 βελτιώσεις σε σχεδιασμό, αισθητική και παρατηρήσεις από τους χρήστες, η Dell επεκτείνει την ηγετική της θέση με τις παρακάτω προσθήκες:
• Το Latitude E6430s, μια νέα σχεδίαση που αποτελεί την επιτομή φορητότητας και παραγωγικότητας σε μια κορυφαία, χαμηλού βάρους πρόταση με απίστευτα μεγάλη οθόνη 14 ιντσών με εξωτερικές διαστάσεις μοντέλου 13,3 ιντσών.
• Τα Latitude E6230, E6330, E6430 και E6530 με οθόνες 12,5 13,3 14 και 15,6 ιντσών αντίστοιχα, σχεδιάστηκαν για να υποστηρίζουν μια ευρεία κατηγορία χρηστών και να παρέχουν ανθεκτικότητα, παραγωγικότητα, αυτονομία και συνδεσιμότητα υψηλού επιπέδου, με ασύρματη δικτύωση υψηλών προδιαγραφών και τις νεότερες επιλογές ασύρματης δικτύωσης και mobile broadband3.
• Tα Latitude E5430 και Ε5530 με οθόνες 14 και 15,6 ιντσών αντίστοιχα, αποτελούν ιδανικές προτάσεις για επαγγελματίες που αναζητούν φιλικές με τους προυπολογισμούς τους λύσεις φορητότητας και παραγωγικότητας. Η σειρά των φορητών Latitude προσφέρεται πλέον και με διαχείριση συστημάτων Intel vPro.
• Το εξαιρετικά ανθεκτικό Latitude E6430 ATG έχει σχεδιαστεί για ακραίες θερμοκρασίες, περιβάλλοντα με έντονους κραδασμούς και σκόνη, ή εργασία σε μεγάλο υψόμετρο και βοηθά στην αύξηση της παραγωγικότητας, ανεξάρτητα από την τοποθεσία ή το ανάγλυφο της περιοχής, με ενισχυμένη οθόνη 14 ιντσών και προαιρετική λαβή μεταφοράς.
Dell_OptiPlex_AIO• Η νέα σειρά Dell OptiPlex παρέχει την παραγωγικότητα που απαιτείται σε καθημερινό επίπεδο, για σημαντικές επαγγελματικές διαδικασίες και σχεδιάστηκε για να αποτελεί την πιο ασφαλή, ευέλικτη και διαχειρίσιμη σειρά επιτραπέζιων υπολογιστών στον κλάδο. Η ανανεωμένη σειρά περιλαμβάνει τα νέα OptiPlex 3010, 7010, 9010 και το OptiPlex 9010 All-in-One.
– H νέα σειρά επιτραπέζιων περιλαμβάνει επιλογές ασύρματης συνδεσιμότητας, θύρες μικροφώνου και ακουστικών για λύσεις επικοινωνίας voice-over-IP και πιστοποίηση Microsoft Unified Communication για βέλτιστη επικοινωνία μέσω βιντεοδιάσκεψης, καθώς και υποστήριξη για σύνδεση έως 3 οθονών (ψηφιακά) και έως 4 θύρες USB στην πρόσοψη ή σε πλάγια θέση.
– Το OptiPlex 9010XL, διαθέσιμο από τις λύσεις OEM της Dell, με υποστήριξη ProSupport για OEM, έχει μικρότερες αλλαγές εξαρτημάτων στη διάρκεια ζωής του, εκ των προτέρων ενημέρωση για ενδεχόμενες μελλοντικές αλλαγές εξαρτημάτων και διαχειρίσιμη μετάβαση τέλους του κύκλου ζωής του, προσφέροντας στους κατασκευαστές μεγαλύτερη σταθερότητα και μικρότερη ανάγκη για διαδικασίες επαναπιστοποίησης, οι οποίες κοστίζουν.
– Το νέο, εξαιρετικά καλαίσθητο OptiPlex 9010 All-in-One, ενισχύει την παραγωγικότητα δεσμεύοντας ελάχιστο χώρο στο γραφείο με ενσωματωμένο τροφοδοτικό, δυνατότητα τοποθέτησης κατά VESA και προαιρετικά ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι.


Οικογένεια Dell Precision
Dell_Precision_T1650H Dell ανακοινώνει επίσης λεπτομέρειες για το σταθμό εργασίας εισαγωγικού επιπέδου Dell Precision T1650, ο οποίος παρέχει εντυπωσιακές επιδόσεις με χαμηλό κόστος. Ο T1650 έχει σχεδιαστεί για απαιτητικές επαγγελματικές εφαρμογές και περιβάλλοντα εργασίας που εκτελούν εργασίες μοντελοποίησης δύο διαστάσεων και μέσων αναγκών μοντελοποίηση τριών διαστάσεων, επεξεργασία φωτογραφίας, σχεδίαση CAD και web development. Προσφέρει επιδόσεις πέρα από αυτές ενός τυπικού επιτραπέζιου υπολογιστή. Ο Τ1650 διαθέτει νέα βιομηχανική σχεδίαση με χαρακτηριστικά που δεν απαιτούν χρήση εργαλείων, ευρεία γκάμα επιλογών επεξεργαστών Intel Core και Xeon, αυξημένες επιδόσεις κύριας μνήμης συχνότητας 1600MHz, 4 θύρες USB 3.0 και τεχνολογία Intel Smart Response.


Ενοποιημένες λύσεις Dell
Το εύρος των λύσεων της Dell, σε συνδυασμό με την εμπειρία της εταιρείας μέσα από περισσότερες από 2 δις αλληλεπιδράσεις με πελάτες κάθε χρόνο, τοποθετεί μοναδικά την εταιρεία σε θέση να παρέχει εξειδικευμένες λύσεις για ασφάλεια σε αποτελεσματικό κόστος, διαχείριση και παραγωγικότητα των τελικών χρηστών. Οι λύσεις αυτές περιλαμβάνουν τα Dell Data Protection | Encryption, Dell Data Protection | Access, Dell Desktop Virtualization Solutions, τη σειρά συσκευών διαχείρισης συστημάτων Dell KACE, τις λύσεις Dell Cloud Solutions και τις υπηρεσίες Dell Pro Support5.


Διαθεσιμότητα
Τα νέα μοντέλα είναι ήδη διαθέσιμα στους πελάτες της Dell στην Ελλάδα.