Φέτος τον Αύγουστο, η Vodafone προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές της, τη δυνατότητα να σερφάρουν ξέγνοιαστα στις διακοπές τους.


vodafone-logoΗ Vodafone, μετά την πολύ επιτυχημένη προσφορά της το περασμένο Πάσχα, που έδωσε την ευκαιρία σε όλους τους συνδρομητές της να σερφάρουν ξέγνοιαστα για μία ολόκληρη εβδομάδα, τώρα προσφέρει ακόμα περισσότερα!


Συγκεκριμένα, όλοι οι συνδρομητές συμβολαίου και καρτοκινητής, ιδιώτες και επαγγελματίες, με ενσωματωμένα MB στο πρόγραμμα τους ή με επιπρόσθετα πακέτα Mobile Internet, καθώς και οι συνδρομητές Vodafone Mobile Broadband, θα μπορούν να απολαμβάνουν τον Αύγουστο δωρεάν απεριόριστο Μobile Ιnternet με πολιτική ορθής χρήσης 1,5GB, επιπλέον των ΜΒ του προγράμματος τους.


Επιπλέον, οι συνδρομητές Vodafone χωρίς πακέτο Mobile Internet θα έχουν τη δυνατότητα να σερφάρουν εντελώς δωρεάν και απεριόριστα για μία ολόκληρη εβδομάδα, από 6 έως 13 Αυγούστου!


H Ομάδα Internet Vodafone που βρίσκεται στα καταστήματα Vodafone, αλλά και η ηλεκτρονική πλατφόρμα ενημέρωσης και συζήτησης Vodafone eForum (http://www.vodafone.gr/eforum), προσφέρουν διαρκώς αξιόπιστη ενημέρωση για το Μobile Ιnternet, καθοδηγώντας όποιον το επιθυμεί στον κόσμο του Ιnternet και των applications και επιλύοντας κάθε απορία για θέματα που αφορούν σε συσκευές κινητών τηλεφώνων, Smartphones και υπηρεσίες.