Το πρόσφατο 3D επίτευγμα της LG χωρίς να χρειάζονται γυαλιά –το Optimus 3D Max– ξεκίνησε την κυκλοφορία του στην ελληνική αγορά.


Optimus 3D Max 2Το 3D smartphone δεύτερης γενιάς διαθέτει δυνατά χαρακτηριστικά, όπως είναι ο βελτιωμένος επεξεργαστής, και ακόμη περισσότερες ελκυστικές λειτουργίες για 3D ψυχαγωγία, με πιο λεπτό και πιο ελαφρύ σχεδιασμό. Το LG Optimus 3D Max έχει εξελιχθεί σημαντικά από τότε που παρουσιάστηκε το πρώτο Optimus 3D στο Mobile World Congress το 2011. Το 3D smartphone δεύτερης γενιάς, το οποίο δεν χρειάζεται γυαλιά, είναι τόσο λεπτό και ελαφρύ ενώ ταυτόχρονα προσφέρει εντυπωσιακή εικόνα τόσο σε 2D όσο και σε 3D.


Τo Optimus 3D Max περιλαμβάνει ένα νέο 3D μετατροπέα, που επιτρέπει την αξιοποίηση μιας μεγάλης ποικιλίας 3D περιεχομένου, καθώς μετατρέπει 2D περιεχόμενο σε 3D από τις εφαρμογές πλοήγησης Google Earth, Google Maps και άλλες. Επιπλέον, οι επισκέπτες του MWC 2012 εξήραν τον εξαιρετικό επεξεργαστή 3D video της συσκευής, που επιτρέπει την επεξεργασία 3D video στο κινητό σε πραγματικό χρόνο. Επιπρόσθετα, το 3D Hot Key, που έχει τοποθετηθεί στο πλάι του τηλεφώνου, επιτρέπει στους χρήστες να εναλλάσσουν με ευκολία περιεχόμενο 2D και 3D. Το Optimus 3D Max περιλαμβάνει 3D εικονίδια και εικονίδια που δέχονται προσαρμογής, τα οποία μπορούν οι χρήστες να τα τροποποιήσουν χρησιμοποιώντας δικές τους φωτογραφίες μέσω της λειτουργίας Icon Customizer.


Optimus 3D Max 1Στις πρόσθετες λειτουργίες, που θα είναι διαθέσιμες με την επερχόμενη έκδοση (Upcoming Maintenance Release MR), περιλαμβάνεται ο μετατροπέας HD που προσφέρει περιεχόμενο υψηλής ανάλυσης που μπορεί να προβάλλεται στην τηλεόραση μέσω της σύνδεσης με MHL και Range Finder, τα οποία υπολογίζουν την απόσταση μεταξύ της κάμερας και ενός αντικειμένου, καθώς και τις διαστάσεις του αντικειμένου μέσω του τριγωνισμού.


Όσο για το νέο σχεδιασμό του, το Optimus 3D Max είναι πιο λεπτό κατά 2 χιλιοστά και πιο ελαφρύ κατά 20 γραμμάρια από το προηγούμενο μοντέλο, είναι δηλαδή μόλις 9,6 χιλιοστά και ζυγίζει 148 γραμμάρια. Η κάμερα 5MP στο πίσω μέρος τραβάει φωτογραφίες και βίντεο σε 3D χρησιμοποιώντας τους διπλούς φακούς της συσκευής. Το υλικό εγγραφής μπορεί να προβληθεί άμεσα στο 3D smartphone χωρίς τη χρήση γυαλιών, σε κατάλληλη 3D οθόνη υπολογιστή ή στην τηλεόραση.


Βασικά χαρακτηριστικά:
• Επεξεργαστής: Διπύρηνος επεξεργαστής 1,2 GHz (OMAP4430)
• Οθόνη: 4,3ιντσών 3D WVGA οθόνη με Corning® Gorilla® Glass 2
• Μνήμη: 8GB Internal Storage / 1GB Internal Memory / Υποστήριξη Micro SD (μέχρι και 32GB)
• Κάμερα: 2 x 5MP στο πίσω μέρος, Μπροστινή VGA
• Λειτουργικό Σύστημα: Android 2.3 Gingerbread
• Μπαταρία: 1,520 mAh
• Άλλες λειτουργίες: HSPA + 21Mbps, σύνδεση HDMI 2D/3D TV/monitor έως και 1080p μέσω MHL, DNLA για ασύρματη σύνδεση σε τηλεόραση και υπολογιστή (υποστηρίζοντας 3D video), NFC Full Support, LG Tag+
• Ενδεικτική τιμή πώλησης: 499 ευρώ