Με την επέτειο 35 χρόνων, το School of Computing του Mediterranean College, εγκαινιάζει μια νέα εποχή στην εκπαίδευση της πληροφορικής.


mediterranean cisco academy2Τα επιστημονικά πεδία στα οποία προσφέρει σπουδές το School of Computing του Mediterranean College είναι προσανατολισμένα στις ανάγκες της νέας εποχής, στις αναπτυξιακές προοπτικές της χώρας αλλά και στις ανάγκες της οικονομίας, προσφέροντας τη δυνατότητα προσωπικής ανάπτυξης, ολοκλήρωσης και επαγγελματικής καταξίωσης.


Το School of Computing του Mediterranean College, από το 1977 μεταφέρει τη Βρετανική εκπαίδευση στην Ελλάδα, αναπτύσσοντας πολλές και διαφορετικές περιοχές της γνώσης στους αποφοίτους του, προσφέροντάς τους ολοκληρωμένο και ανταγωνιστικό γνωστικό προσανατολισμό, συμπληρώνοντας παράλληλα τις επαγγελματικές τους δεξιότητές σύμφωνα με τις εξελίξεις στην επιστήμη και τις νέες τεχνολογίες. Γι αυτό και οι σπουδές στο Mediterranean College δημιουργούν προστιθέμενη αξία που προσφέρουν στους αποφοίτους του τη δυνατότητα μιας ανοδικής, ξεχωριστής σταδιοδρομίας και της επαγγελματικής καταξίωσης.


Τα προσφερόμενα προγράμματα της Σχολής Πληροφορικής του Mediterranean College σε συνεργασία με το University of Derby, UK που οδηγούν στην απόκτηση BACHELORS είναι:
BSc (Hons) Νetworks and Security (Δίκτυα Η/) και BSc (Hons) Computer Science (Πληροφορική).
Οι απόφοιτοι του School of Computing μπορούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους για την απόκτηση του Μεταπτυχιακού Τίτλου / MASTER, MSc Advanced Computer Networks από το University of Derby, UK, με σπουδές εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σχολή Πληροφορικής του Mediterranean College, αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες Ακαδημίες CISCO στην Ελλάδα που προσφέρει το CISCO Networking Academy Program (CNAP). Η Ακαδημία CISCO του Mediterranean College, προσφέρει τα πιστοποιημένα προγράμματα επαγγελματικής εξειδίκευσης: CISCO IT Essentials και CISCO – CCNA Exploration.


Info: Aθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα, τηλ.: 210 8899600, Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, τηλ.: 2310 547 708, Βαλαωρίτου 9 – τηλ.: 2310 287779, www.medcollege.edu.gr, Facebook: http://www.facebook.com/mediterraneancollege