Η Lexis Πληροφορική παρουσιάζει στην ελληνική αγορά μία νέα σειρά μοντέλων VDSL2, που ήρθαν για την αγορά των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων.


Vigor2850VnΠρόκειται για τη σειρά Vigor 2850 της DrayTek (www.draytek.com), τα μοντέλα της οποίας λειτουργούν ως broadband routers, συνδυάζοντας παράλληλα όλα τα πλεονεκτήματα των συσκευών Security Firewall. Επιπλέον δε, προσφέρουν και τη δυνατότητα πρόσβασης μέσω VDSL2, αποτελώντας έτσι μια αποδοτική επιλογή για τους χρήστες που θα θελήσουν στο μέλλον να αναβαθμίσουν υφιστάμενες υποδομές xDSL, σε δίκτυα οπτικών ινών νέας γενιάς, τα οποία θα αναπτυχθούν από τους εκάστοτε providers.


Η σειρά Vigor 2850 αποτελεί ιδανική λύση για επιχειρήσεις που επιθυμούν ένα απόλυτα ασφαλές δικτυακό περιβάλλον, τόσο για εταιρικούς όσο και για απομακρυσμένους χρήστες, αφού ενσωματώνει VPN 32 καναλιών, δυνατότητες CSM (Content Security Management) και την αξιοπιστία του Object Based Firewall της Draytek. Επιπλέον, τα μοντέλα της σειράς Vigor 2850 υποστηρίζουν πρόσβαση στο Internet μέσω πολλαπλών συνδέσεων ταυτόχρονα, όπως VDSL2 ή xDSL, Ethernet και 3.5G USB, ώστε να διασφαλίζουν απρόσκοπτη συνδεσιμότητα, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες load balancing και failover backup.


Στη σειρά Vigor 2850 περιλαμβάνεται το μοντέλο Vigor 2850n το οποίο λειτουργεί και ως access point και το μοντέλο Vigor 2850Vn, που υποστηρίζει και υπηρεσίες VoIP. Όλα τα μοντέλα της σειράς διαθέτουν 4-port Gigabit LAN switch που διευκολύνει σημαντικά την ομαλή λειτουργία αναγκαίων για τις επιχειρήσεις εφαρμογών, οι οποίες χρησιμοποιούν μεγάλος εύρος ζώνης για μεταφορά δεδομένων. Αξίζει να σημειωθεί ότι η σειρά V2850 είναι “IPV6 ready”.


Η DrayTek, κορυφαία εταιρεία στο σχεδιασμό ολοκληρωμένων λύσεων VPN/Firewall/Security, διαθέτει μία πλήρη γκάμα από ADSL Routers, ανάλογα με τις απαιτήσεις κάθε εφαρμογής. Αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek στην Ελλάδα και την Κύπρο είναι η LEXIS Πληροφορική (www.lexis.gr).