Η Sony παρουσιάζει το γρήγορο, νέο σούπερ ζουμ τηλεφακό DT55-300mm F4.5-5.6 SAM για φωτογραφικές μηχανές A-mount.


SAL55300_1Κάθε θέμα για φωτογράφιση, από όμορφα πορτρέτα, μέχρι τη ζωή στην άγρια φύση και τα extreme sport, όλα καλύπτονται από το νέο τηλεφακό ζουμ SAL55300 από τη Sony.


Ο βελτιωμένος τηλεφακός για όλα τα μοντέλα φωτογραφικών μηχανών A-mount με αισθητήρες APS-C είναι μικρός, κομψός, εναλλασσόμενος και φέρνει τη δράση κοντά σε κάθε φωτογράφο, σε προσιτή τιμή.


Με ιδανικό εύρος μεγέθυνσης 5,5x, καλύπτει εστιακό μήκος από 55 χλστ. μέχρι 300 χλστ. Σε μέγιστο ζουμ, αυτό σημαίνει 450 χλστ. σούπερ-τηλεφακού (το αντίστοιχο στα 35 χλστ.), δηλαδή έχει αρκετή δύναμη ώστε να συλλαμβάνει τη χάρη των ζώων στην άγρια φύση ή την καταιγιστική δράση ενός αγώνα.


Το απόλυτο ήσυχο μοτέρ Smooth Autofocus Motor (SAM) συνδυάζεται ιδανικά με τα χαρακτηριστικά παρακολούθησης AF υψηλής ταχύτητας των φωτογραφικών μηχανών με Τεχνολογία Ημιδιαπερατού Καθρέπτη. Ακόμα και όταν το υποκείμενό σας κινείται γρήγορα, θα επιβραβευτείτε από καθαρά εστιασμένες, διαδοχικές εικόνες και βίντεο Full HD.


SAL55300_2Ο προηγμένος οπτικός σχεδιασμός του SAL55300 προσφέρει ό,τι καλύτερο στα υψηλά pixel των σύγχρονων αισθητήρων εικόνας υψηλής ανάλυσης. Όπως και στα ανώτερης ποιότητας μοντέλα φακών G από τη Sony, υπάρχει ένα γυάλινο στοιχείο ED (Extra-Low Dispersion), το οποίο μειώνει τις χρωματικές αποκλίσεις για βέλτιστη ποιότητα εικόνας σε μεσαία έως μακρά εστιακά μήκη. Eντυπωσιακή απόδοση της λειτουργίας MTF (Modulation Transfer Function), η οποία διασφαλίζει την άψογη ανάλυση των πιο εκλεπτυσμένων λεπτομερειών.


Ο νέος εναλλασσόμενος φακός SAL55300A-mount για φωτογραφικές μηχανές A-mount από τη Sony θα είναι διαθέσιμος στην αγορά από τα μέσα Σεπτεμβρίου 2012.