Η Nokia κατακτά την 1η θέση στην κατηγορία «Συσκευές Κινητής Τηλεφωνίας» σύμφωνα με την έρευνα Famous Brands 2008.

Ο Πρόεδρος της Alpha Copy / Nokia, Σ.Ι. Κωνσταντινίδης

Ο Πρόεδρος της Alpha Copy / Nokia, Σ.Ι. Κωνσταντινίδης

Άλλη μια σημαντική διάκριση απέσπασε η Alpha Copy/ Nokia, όπου σύμφωνα με την έρευνα Famous Brands 2008 (Οι Μάρκες με τη Χρυσή Φήμη) η Nokia κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία «Συσκευές Κινητής Τηλεφωνίας». Τα αποτελέσματα της έρευνας προέκυψαν από αυθόρμητες απαντήσεις των καταναλωτών σε αντιπροσωπευτικό δείγμα 1.000 ατόμων.
Η εταιρία Tradelink Reputation Research & Consultancy πραγματοποιεί για 4η χρονιά στην Ελλάδα την έρευνα-θεσμό FAMOUS BRANDS®, σε συνεργασία με το διεθνή οργανισμό Reputation Institute που εδρεύει στη Νέα Υόρκη. Τα αποτελέσματα της έρευνας για τις Νο1 Μάρκες που επιλέχθηκαν από τους καταναλωτές παρουσιάστηκαν στην πρώτη έκδοση της εφημερίδας Real News, στις 23 Νοεμβρίου 2008.
Το Βραβείο παρέδωσε ο κ. Μάκης Οβαδίας, Γενικός Διευθυντής της Tradelink Reputation Research & Consultancy στον κ. Σταύρο Ι. Κωνσταντινίδη, Πρόεδρο της Alpha Copy/ Nokia, στα γραφεία της δεύτερης.
Η Nokia αποτελεί τον παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας, οδηγώντας την ανάπτυξη της σύγκλισης Internet και Τηλεπικοινωνιών. Η Nokia κατασκευάζει μία ευρεία γκάμα συσκευών κινητής τηλεφωνίας μέσω των οποίων προσφέρει στους ανθρώπους εμπειρίες στη μουσική, στην πλοήγηση, στο βίντεο, στην τηλεόραση, στη φωτογραφία και στα παιχνίδια. Επίσης παρέχει εξοπλισμό, λύσεις και υπηρεσίες για δίκτυα τηλεπικοινωνιών.

Ο Πρόεδρος της Alpha Copy / Nokia, Σ.Ι. Κωνσταντινίδης, δήλωσε σχετικά:
«Είναι ιδιαίτερη τιμή για μας στην Alpha Copy/ Nokia να λαμβάνουμε αυτή τη διάκριση στην κατηγορία «Συσκευές Κινητής Τηλεφωνίας», καθώς προέρχεται από τους ίδιους τους καταναλωτές. Αυτό αποτελεί ακόμη μια αναγνώριση της προσήλωσης μας στην «Ποιότητα στην Επικοινωνία» και της συνεχούς επένδυσης στην ανάπτυξη πρωτοποριακών και χρηστικών προϊόντων και υπηρεσιών στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας. Το Βραβείο του θεσμού FAMOUS BRANDS επιβεβαιώνει και μια άλλη κατάκτηση, το ότι έχουμε καταφέρει να φτάσουμε το όνομα της Nokia στην κορυφή του κλάδου των επικοινωνιών».