Η υπηρεσία online αποθήκευσης Box έρχεται σε συνεργασία με την Qualcomm για εγκατάσταση της app της σε Android και Windows Phone.


box-windows-phoneΗ Box επανασχεδίασε την εφαρμογή της από την αρχή για να υποστηρίζει το περιβάλλον του Windows Phone. Παρά το γεγονός ότι τα Windows Phones είναι άμεσα συνδεδεμένα με την αντίστοιχη υπηρεσία Microsoft SkyDrive, η εφαρμογή της Box προσφέρει περισσότερες επιλογές για κοινή επεξεργασία των αρχείων και συνεργασία με άλλους χρήστες.


Η εφαρμογή Box για Windows Phone προσφέρει τη δυνατότητα να τοποθετήσετε εικονίδιο στα Live Tiles της αρχικής οθόνης για να παρακολουθείτε updates που έχουν γίνει στα αρχεία σας από συναδέλφους σας, να πραγματοποιείτε μαζικά uploads φωτογραφιών και videos, να μοιράζεστε εύκολα και γρήγορα αρχεία, φακέλους και links, να αφήνετε σχόλια, να πραγματοποιείτε αναζήτηση, να κλειδώνετε με passwords τα αρχεία που επιθυμείτε κλπ.


Σε ό,τι αφορά τη συνεργασία με την Qualcomm, η Box θα δίνει τη δυνατότητα στους κατασκευαστές συσκευών Android και Windows Phone να έχουν προεγκατεστημένη την εφαρμογή Box και οι χρήστες θα έχουν δωρεάν 50GB cloud αποθηκευτικό χώρο.