Πραγματοποιήθηκε η Cisco Avant Garde, η ετήσια συνάντηση των συνεργατών της Cisco Hellas για μικρομεσαίες επιχειρήσεις.


FY12_38_July23_AvantGardeEvent_GRΕκπρόσωποι από 30 εταιρείες ενημερώθηκαν για τα νέα προγράμματα συνεργατών που θα ισχύουν για το οικονομικό έτος 20131 και θα αποτελούν το βασικό κορμό συνεργασίας σε επίπεδο παροχής πόρων, εργαλείων marketing, υποστήριξης και επιβράβευσης πωλήσεων από την πλευρά της Cisco.


Στη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκαν οι συνεργάτες εκείνοι που κατάφεραν στο οικονομικό έτος 2012 να επιτύχουν τους στόχους πωλήσεων που είχαν τεθεί στα πλαίσια του προγράμματος Avant Garde που επικεντρώνετε στην τεχνολογική ανάπτυξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Οι εταιρείες αυτές είναι (με αλφαβητική σειρά) οι Cosmos Business Systems SA, Dataways Hellas SA, Smart NS και Space Hellas SA.


Τα βραβεία παρέδωσε ο κ. Νίκος Μποτίνης, Regional Sales Manager, Commercial and Partners, Ελλάδα, Κύπρος, Μάλτα, Cisco, ο οποίος δήλωσε, “Η Cisco βραβεύει σήμερα τους συνεργάτες εκείνους που με τη δέσμευσή τους στη συνεργασία μας, κατάφεραν να επιτύχουν τους στόχους που είχαμε θέσει στην αρχή της χρονιάς. Η επιτυχία τους αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία αν αναλογιστούμε τις οικονομικές συνθήκες υπό τις οποίες πραγματοποιήθηκε. Να υπενθυμίσω και να τονίσω ότι για εμάς οι συνεργάτες μας ήταν, είναι και θα παραμείνουν ένα σημαντικό κομμάτι του οικοσυστήματος της Cisco για το οποίο θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε ακόμα περισσότερους πόρους και να ζητάμε τη δέσμευσή τους.”