Νέα Οικονομικά Προγράμματα για επαγγελματίες και επιχειρήσεις παρουσιάζει στην ελληνική αγορά η Cosmote.


cosmoteΤις σύγχρονες αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων έρχονται να καλύψουν τα νέα επαγγελματικά προγράμματα COSMOTE BUSINESS ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ με Internet και COSMOTE BUSINESS με δωρεάν χρόνο ομιλίας, εξασφαλίζοντάς τους ακόμη περισσότερα προνόμια.


Τα νέα επαγγελματικά προγράμματα COSMOTE BUSINESS ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ με Internet αποτελούν μια ολοκληρωμένη λύση επικοινωνίας και παρέχουν μεγαλύτερη οικονομία, προσφέροντας με ένα μόνο πάγιο:
• Απεριόριστη επικοινωνία με όλη τη COSMOTE, δηλαδή με τους περισσότερους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα
• Απεριόριστη ενδοεταιρική επικοινωνία
• Απεριόριστη επικοινωνία προς όλα τα σταθερά
• Δωρεάν χρόνο ομιλίας προς άλλα δίκτυα
• Δωρεάν ΜΒ για πλοήγηση στο Internet από το κινητό.


Επιπλέον, η COSMOTE καλύπτει τις βασικές ανάγκες επικοινωνίας του επαγγελματία και της επιχείρησης με τα νέα προγράμματα COSMOTE BUSINESS με δωρεάν χρόνο ομιλίας προς όλα τα δίκτυα, απεριόριστη ενδοεταιρική επικοινωνία και δωρεάν ΜΒ για χρήση Internet από το κινητό.


Τα νέα επαγγελματικά προγράμματα παρέχουν οικονομία και στο εξωτερικό χρησιμοποιώντας το δωρεάν χρόνο ομιλίας του κάθε επαγγελματικού προγράμματος μέσω της υπηρεσίας COSMOTE TRAVELLER.


Οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις με τα νέα επαγγελματικά προγράμματα εξασφαλίζουν και απόλυτο έλεγχο κόστους, καθώς ενημερώνονται αυτόματα με δωρεάν SMS μετά την κατανάλωση του 80% της δωρεάν ενσωματωμένης χρήσης του επαγγελματικού τους προγράμματος.


Για περισσότερες πληροφορίες, οι συνδρομητές μπορούν να απευθυνθούν σε όλα τα καταστήματα COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ και OTE, να καλέσουν την Εξυπηρέτηση Εταιρικών Πελατών COSMOTE στο 13839 δωρεάν από εταιρικό κινητό COSMOTE ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.cosmote.gr.