Επιτυχημένη ήταν η παρουσία της F5 Networks και της Pylones Hellas στο OWASP AppSec Research 2012.


OWASPAppSecurity2012Επιτυχημένη ήταν η παρουσία της F5 Networks και της Pylones Hellas στο OWASP AppSec Research 2012, ένα από τα σημαντικότερα συνέδρια στο χώρο της ασφάλειας εφαρμογών, το οποίο φέτος πραγματοποιήθηκε στις 12-13 Ιουλίου στην Αθήνα.


Η F5 Networks ήταν Χρυσός Χορηγός του συνεδρίου με την Pylones Hellas, Gold Value Added Reseller της F5 Networks, να την εκπροσωπεί στο φετινό OWASP AppSec Research. Δεκάδες συμμετέχοντες στο συνέδριο, στο οποίο συγκεντρώνονται περισσότεροι από 300 ειδικοί απ’ όλο τον κόσμο, επισκέφτηκαν το περίπτερο της Pylones Hellas όπου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις λύσεις που προσφέρει η F5 Networks.


«Για μία ακόμη φορά, το OWASP AppSec Research που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα απέδειξε γιατί θεωρείται εκ των κορυφαίων συνεδρίων παγκοσμίως στο χώρο της ασφάλειας εφαρμογών» σημειώνει ο κ. Εμμ. Νέτος, γενικός διευθυντής της Pylones Hellas. «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την παρουσία μας στο συνέδριο, όπως και για το έντονο ενδιαφέρον που υπήρξε από τους συμμετέχοντες να ενημερωθούν για τις λύσεις της F5 Networks».