Πρεμιέρα πανελλαδικά από τις 16 Ιουλίου για τις εκπτώσεις μέχρι τέλος Αυγούστου και στα καταστήματα Golden-i.


Golden-i thessalonikiΣτα Apple Premium Reseller Stores στην Αθήνα (Golden Hall, Μαρούσι) και στη Θεσσαλονίκη (Mediterranean Cosmos) θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αξεσουάρ τρίτων κατασκευαστών για τα αγαπημένα σας προϊόντα Apple σε άκρως …καλοκαιρινές τιμές με μειώσεις ως και 50%.


Στα προϊόντα που ξεχωρίσαμε περιλαμβάνονται θήκες για iPhone, iPad & iPod touch, πρωτότυπα ψηφιακά ρολόγια-ξυπνητήρια που συνδυάζουν και φόρτιση σε μία συσκευή, εντυπωσιακά ηχεία, αλλά και πρωτότυπες ιδέες για δώρα.


Στα Golden-i θα βρείτε όμως εκτός από όλα τα αγαπημένα σας προϊόντα Apple και πολύ χρήσιμα αντικείμενα που μπορεί να πάρετε μαζί σας στις διακοπές. Μεταξύ αυτών το Smart Baby Monitor που σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε το μωρό σας, σε οποιοδήποτε χώρο καθώς θέτει την υψηλή τεχνολογία στη διάθεσή σας για την προστασία του. Με την τεχνολογία Pan-Tilt-Zoom μπορείτε εικονικά να περιηγηθείτε στο δωμάτιο που βρίσκεται το μωρό σας χρησιμοποιώντας μόνο τις άκρες των δαχτύλων σας κατευθείαν από το iPhone σας. Το Smart Baby Monitor μπορεί να συνδεθεί μέσω WiFi ή 3G, με Ethernet ή με Bluetooth αν βρισκόμαστε σε κοντινή απόσταση από το δωμάτιο του μωρού και είναι συμβατό με iPhone, iPod Touch και iPad.


Αν πάλι και στις διακοπές σας θέλετε να έχετε ένα ευχάριστο ξύπνημα μετά …μουσικής από iPhone ή το iPod σας, τότε μπορείτε να επιλέξετε το Philips Clock Radio AJ3270D/12 που επιπλέον θα κρατήσει τη συσκευή σας φορτισμένη, θα σας ξυπνήσει παίζοντας μουσική που έχετε αποθηκευμένη στη μουσική βιβλιοθήκη της συσκευής σας ή ακόμα και παίζοντας στο ραδιόφωνο τον αγαπημένο σας σταθμό.


Για όσους δεν αποχωρίζονται το στυλ ούτε στην παραλία, διατίθεται μία σειρά από καταπληκτικές θήκες Juicy Couture και όχι μόνο, για iPad, σε πολλά καλοκαιρινά χρώματα, που είναι ιδανικές για να χαρίσουν τόσο στυλ όσο και χρηστικότητα.