Η Scan απαντά στην κρίση και συνεχίζει να προσφέρει προηγμένες λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών της.


scan abee logoΧαρακτηριστικές της αναπτυξιακής πορείας της SCAN είναι οι επιδόσεις του υποκαταστήματος της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη, το οποίο επιδεικνύει μια ιδιαίτερη δυναμική με την ανάληψη έξι νέων έργων μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2012, σε μια ομολογουμένως δύσκολη συγκυρία για την αγορά .


Με αιχμή του δόρατος τα συστήματα SCAN PARKING (Αυτοματοποίησης Χωρών Στάθμευσης) και SCAN ACCESS ( Ελέγχου Πρόσβασης και Εποπτείας Χωρών & Κτιρίων ), η εταιρεία έχει ήδη ολοκληρώσει τα έργα στον ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΛΙΜΕΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, όπου το έργο αφορούσε στην εγκατάσταση ενός πλήρους και ολοκληρωμένου συστήματος ελέγχου και διαχείρισης των 2 χώρων στάθμευσης του ΟΛΘ , συνολικής δυναμικότητας 595 θέσεων καθώς και στη ΔΕΗ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΚΟΖΑΝΗ, όπου πραγματοποιήθηκε εγκατάσταση ενός ολοκληρωμένου συστήματος ελέγχου πρόσβασης και παρουσίας προσωπικού. Παράλληλα παραδόθηκε και το αντίστοιχο έργο για τη ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ Α.Ε. – ΚΟΜΟΤΗΝΗ.


Επίσης, για λογαριασμό του Ευρωπαϊκού Κέντρου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης CEDEFOP,στο πλαίσιο της υλοποίησης ενός υψηλών προδιαγραφών ελέγχου πρόσβασης, παρουσίας προσωπικού και εποπτείας με κάμερες, παραδόθηκε ήδη το κομμάτι του Access Control ενώ είναι υπό εκτέλεση το κομμάτι που αφορά στην εγκατάσταση του συστήματος CCTV.


Παράλληλα, βρίσκονται σε διαδικασία υλοποίησης τα εξής έργα:
– Οργανισμός Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης ( SCAN PARKING)
– ELPEDISON ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ – Θεσσαλονίκη ( SCAN ACCESS)