Η Tellas, βοηθά τους “Γιατρούς Χωρίς Σύνορα”, υποστηρίζοντας τη λειτουργία μίας νέας τηλεφωνικής γραμμής επικοινωνίας (801 500 5200).

tellas-new-logoH κλήση στο 801 500 5200 από σταθερό τηλέφωνο, με αστική χρέωση από όλη την Ελλάδα, δίνει στους ενδιαφερόμενους τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το έργο της οργάνωσης ή να προσφέρουν τη βοήθεια τους στο ελληνικό τμήμα των Γιατρών Χωρίς Σύνορα.

Το νέο τηλεφωνικό νούμερο θα προωθηθεί από τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα με μία σειρά προωθητικών ενεργειών ενώ και η Tellas με τη σειρά της θα επικοινωνήσει το συγκεκριμένο νούμερο τόσο στη συνδρομητική της βάση όσο και μέσω του website της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ελληνικό Τμήμα των Γιατρών Χωρίς Σύνορα ξεκίνησε τη δράση του το 1990 και μέχρι σήμερα περισσότεροι από 450 Έλληνες γιατροί και νοσηλευτές και τεχνικό προσωπικό σε περισσότερες από 40 χώρες στον κόσμο όπως το Σουδάν, το Κογκό, η Λιβερία, ο Νίγηρας, η Μιανμάρ και άλλες.

Mε αυτή την κίνηση η Tellas συμβάλλει στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για το σημαντικό έργο που επιτελείται από τους ΓΧΣ σε κάθε γωνιά της γης χωρίς διακρίσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.msf.gr ή να καλέσουν με αστική χρέωση στο τηλέφωνο 801 500 5200.