Τα νέα, χρηστικά και οικονομικά ασύρματα τηλέφωνα που έρχονται να κατακτήσουν την αγορά.


GIGASET_A420Η Gigaset παρουσιάζει μια νέα ακαταμάχητη οικονομική πρόταση, τα ασύρματα τηλέφωνα A420 και A420A κατηγορίας DECT, με τιμή κάτω των 50€, που εντυπωσιάζουν με τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά τους: την οθόνη λευκού φωτισμού και υψηλής αντίθεσης, την ποιότητα ήχου και το υψηλής ποιότητας πληκτρολόγιο μεταλλικής δομής.


Παρά το χαμηλό κόστος, τα Gigaset A420 και A420A διαθέτουν ιδιαίτερα φιλικές και προηγμένες λειτουργίες: ενσωματωμένο ψηφιακό τηλεφωνητή, εύκολη τοποθέτηση του ακουστικού στον σταθμό βάσης, εργονομική σχεδίαση, μεγάλο πληκτρολόγιο με ακριβεία λειτουργίας, αλλά και ευδιάκριτους χαρακτήρες στην μεγάλη οθόνη. Επιπλέον, με τη λειτουργία ημέρας/ νύχτας, ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει το χρονικό διάστημα της ημέρας για το οποίο ο κουδουνισμός της συσκευής θα απενεργοποιείται αλλά και να επιλέξει την σίγαση κουδουνισμού για τις ανώνυμες κλήσεις.


Τις ασύγκριτες ευκολίες που προσφέρουν οι νέες συσκευές Gigaset A420 και A420A, συμπληρώνουν το εύκολο μενού διαχείρισης κλήσεων, η απευθείας πρόσβαση στη λίστα ανωνύμων κλήσεων απλά με το πάτημα του ειδικά φωτιζόμενου πλήκτρου, το πλήρως φωτιζόμενο πληκτρολόγιο η λειτουργία ανοικτής συνομιλίας και ο τηλεφωνικός κατάλογος 100 επαφών.


Η έκδοση Α420Α με τον ενσωματωμένο ψηφιακό τηλεφωνητή προσφέρει τη δυνατότητα χειρισμού του τηλεφωνητή από το σταθμό βάσης ή το ασύρματο ακουστικό, ηχογράφηση μηνυμάτων διάρκειας 25 λεπτών, καθώς και ακρόαση τους ακόμα και από άλλη συσκευή, όπως από το κινητό τηλέφωνο.


Στην Ελλάδα θα είναι διαθέσιμη και η έκδοση Α420Α DUO, με ενσωματωμένο ψηφιακό τηλεφωνητή και δύο ασύρματα ακουστικά στο ίδιο πακέτο που προσφέρουν και λειτουργία ενδοεπικοινωνίας.